Thursday, March 31, 2016

PROMOSI HARGA TERLAJAK MURAH ESP SEPANJANG MAC 2016 !




ESP PRODUK PALING LARIS DI MALAYSIA!


PROMOSI HARGA RUNTUH ESP KINI KEMBALI ! LEBIH MURAH, LEBIH JIMAT !

Seriuss .. harga ESP jatuh menjunam bulan ini. Sangat sangat murah dari harga biasa. Rugi sangat kalau tak rebut peluang beli ESP masa promo kali ini .

Beli 1 mahal
Beli 2 murah sikit
Beli 6 lagi banyak untung! 


PROMOSI ESP BELI 6 PERCUMA 1

- Anda bakal mendapat 1 tong lagi ESP Shaklee (bernilai RM150)
- Mendapat keahlian Shaklee secara percuma (bernilai RM69.50)
- Pulangan wang tunai berjumlah RM30++

atau

PROMOSI ESP BELI 2 DISKAUN 5%

** bagi yang nak beli ESP 1-2 tong dengan cik gee juga boleh ya. Whatsapp ke 013-5707812 **




Korang tau tak?

ESP Shaklee ini boleh dikatakan "multifunction". Semua boleh dengan ESP.
  • Inginkan kulit cantik, gebu, berseri dan anjal?
  • Ingin kurus dan badan ramping?
  • Inginkan berat yang ideal?
  • Ingin susu banyak & pekat berkhasiat?
  • Ingin badan sentiasa bertenaga & tak mudah letih?
  • Ingin sihat?
  • Dan tak suka makan berat waktu pagi?


Semuanya boleh dengan mengamalkan 3 sudu ESP yang dibancuh bersama minuman kegemaran anda setiap hari secara konsisten.




Apakah ESP sebenarnya?

ESP adalah sumber protien terbaik dan berkualiti yang berasaskan soya non-GMO (soya yang tak diubah genetik). Soya yang digunakan ditanama secara organik dan soya dibasuh dengan air BUKAN alkohol. Itu yang membezakan soya ESP dengan soya lain di pasaran.


ESP juga lengkap dengan 9 asid amino perlu yang sangat diperlukan tubuh yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh. Apa itu asid amino? ESP juga rendah lemak dan zero kolesterol.



Korang tau tak?

1 tong besar ESP dengan berat 850 gram yang dihasilkan dari 30kg kacang soya yang berkualiti tinggi! (wowwww 30 kg jadi 850 gram tuuu .. halus tak halus?)


Untuk makluman anda semua, satu hidangan ESP adalah bersamaan dengan
  • 2 x ganda daging
  • 4 x ganda telur
  • 12 x ganda susu
Kenyang tak kenyang minum ESP?

Korang tau tak? 10 juta sel kulit mati setiap hari. Untuk tumbuh semula ia memerlukan protien yang berkualiti! sebab itu kita perlukan ESP kerana ia mudah didapati, mudah diminum.





ESP Pilihan ramai wanita Malaysia

Ramai customer cik gee yang sukakan ESP dan rata-rata semuanya berpuas hati dengan ESP ,, siap ada customer yang repeat order lagi tau . Antara review dari customer selepas mengambil ESP:
  • kulit lebih sekata dan lebih cerah
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • jerawat jarang muncul/naik
  • kulit lebih anjal & gebu
  • rambut kurang gugur
  • badan kekal bertenaga sepanjang hari,
  • rasa kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggugut
  • badan mkin slim & fit
  • kalau ibu hamil, mereka rasa lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
  • kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  • awet muda
  • rahim lebih kuat
  • kuku jadi cantik
  • parut stretch mark hilang

Dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best sebenrnya . Nak tahu best ke best kena cuba minum ESP dulu:)



Kelebihan dan kebaikan lain ESP Shaklee :
  • cepat kenyang & membantu dalam pengurusan berar badan
  • memberi tenaga berpanjangan
  • membantu menghilangkan jeragat dan parut termasuk parut jerawat
  • menganjalkan kulit
  • membantu masalah gastrik
  • membantu melancarkan penyusuan susu ibu
  • membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
  • membantu badan ibu menghasilkan susu yg lebih pekat dan sekaligus menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
  • membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • utk masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yg sihat
  • mengurangkan paras kolesterol
  • mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat
  • menghalang pembentukan batu karang
  • menghalang sel tidak normal membiak menjadi sel kanser
  • mengekalkan tenaga berjam lamanya
  • membina sel kulit, otot, hormon yg seimbang, menyokong sistem imun badan
  • menyokong kesihatan jantung & prostat
  • meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh



Apa kata mereka yang mengambil ESP?









































* * * * *


Selain Vivix Shaklee, ada lagi promosi hebat bulan ini iaitu Vitalea for Children.


Vitalea for Children

  • 18 multivitamin & multimineral termasuk 100% Vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B
  • 200mg kalsium, magnesium, zinc, cooper dan banyak lagi yang membantu proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak
  • Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
  • Membantu menguatkan kecerdasan minda
  • Membekal makanan kepada sel badan untuk memastikan tubuh lebih bertenaga dan sihat
  • Melindungi kesihatan otot, jantung dan fungsi saraf
  • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan 

Siapa yang perlu mengambil Vita-Lea For Children? Kanak-kanak ..
  • Yang kurang minum susu
  • Yang memilih makanan atau kurang makan
  • Yang tak suka makan sayur, buah
  • Yang kerap jatuh sakit seperti demam, selsema
  • Yang kurang aktif dan cergas


 ** Promosi ini sah sepanjang bulan MAC 2016 ini sahaja ! 
 







Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE  :)



Wednesday, March 30, 2016

Berpuasa Lebih Bertenaga dengan ESP dan Kurma




Assalamualaikum dan salam ceria semua :)

Alhamdulillah .. kurang dari 3 bulan kita akan menyambut bulan Ramadhan lagi .. inshaallah semoga kita semua dipanjangkan umur.


Biasa bila berpuasa perkara paling penting mestilah waktu sahur kan. Macam cik gee jugak, bila wkatu sahur mesti pening fikir nak makan apa. Apatah lagi yang sibuk bekerja kan. Mesti akan jadi satu isu. Jadi harini cik gee nak berkongsi apa yang cik gee ambil waktu sahur sejak 2 tahun yang lepas.


Cik gee sahur ringkas saja tau sejak berkenalan dengan Shaklee ni. Cik gee hanya minum segelas ESP (3 sudu besar ESP) dan makan dengan 3-4 biji kurma. Ya tu je yang cik gee ambil sepanjang sahur pagi. Selain daripada tu ada jugak lah cik gee makan yang lain tapi dalam kuantiti yang sedikit saja sebab dah kenyang sangat minum ESP dan kurma.




Adik cik gee pun sama juga minum ESP masa bersahur. Alhamdulillah dia TAK ada dah mengadu sakit perut atau nak berbukak puasa awal sebab GASTRIK. Haa .. jangan tak tau ESP ni saaangat lah bagus untuk mereka yang ada masalah gastrik!


Jom .. apa kelebihan bersahur dengan ESP dan Kurma. Apakah kebaikan dia?

Kebaikan ESP
  • memberi rasa kenyang yang lama
  • memberi tenaga kepada tubuh (tak mudah rasa letih)
  • boleh mencantikkan kulit (parut, jerawat, sunburn)
  • bagus untuk ibu hamil yang ingin berpuasa
  • bagus untuk ibu yang menyusukan anak tapi ingin berpuasa (ESP sbg milkbooster)
  • baik untuk gastrik 
  • membantu percepatkan pemulihan luka
  • menyihatkan jantung
  • bagus untuk yang ada Diabetes
  • tiada kolesterol

** Koleksi Resepi ESP di sini **


Kebaikan Kurma
  • meningkatkan stamina
  • membekal tenaga 
  • memperkuatkan daya tahan tubuh
  • melancarkan sistem penghadaman
  • melindungi badan daripada pengumpulan kolesterol
  • menggalak pertumbuhan tulang 
  • mencegah pelbagai penyakit seperti demam, cirit birit, sakit perut 
  • mencergaskan tubuh dan otak
  • membantu tumbesaran kanak-kanak


Anda sudah berESP? Jom ESP jom ..












Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




Monday, March 28, 2016

Koleksi Resepi ESP Yang Sedap


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ^_^

Ada yang sudah mencuba ESP Shaklee? ESP salah satu minuman rutin harian yang cik gee minum setiap hari. Setiap hari ramai yang bertanya cara minum ESP, cara bancuh ESP. Alhamdulillah harini cik gee ingin berkongsi koleksi resepi ESP yangs sedap. Sangat sedap tau, pasti rasa nak minum lagi! hehehe


















Satu keluarga boleh minum ESP Shaklee. Ia sesuai untuk semua kerana khasiat dan kebaikannya yang sangat baik untuk kesihatan dan kecantikan!







Satu lagi resepi ESP yang cik gee suka ialah ESP dibancuh dengan milo!






Kalau awak or orang yang awak sayang ada alami simptom atau dalam keadaan dibawah, maka ESP memang sesuai :-
1. Kulit wajah kusam, tona tak sekata
2. Wajah ada bekas jerawat yang hitam atau parut2 jerawat
3. Rambut sering gugur
4. Cepat penat dan tak bertenaga jalankan tanggungjawab sebagai isteri, ibu,pekerja
5. Menyusu atau hamil
6. Cepat lapar atau asyik nak mengunyah
7. Gastrik
8. Dah makan macam2 vitamin tapi masih takde kesan optimum
9. Luka lambat sembuh atau lepas pembedahan

Tak kisahlah mana2 situasi di atas, maka takde pilihan lain. ESP ja penyelamat anda. Amik satu tin.. eh bukan.. amik dua tin bulan ni sebab bulan ni beli twin set atau buy 6 free 1 ,jimat banyak!!







Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)