Thursday, December 29, 2016

Testimoni Vitamin C: Kulit Anak jadi Putih dan Jerawat Kecut!





Ibu & Anak join makan Vitamin C Shaklee!

Ibu yang beli TAPI anak dapat efek dulu lepas makan Vitamin C! Waaa hihi .. ibu jangan jeles dulu ya ;)


Alkisahnya anak si ibu ni ada jerawat teruk kat muka. So si ibu bagi lah try Vitamin C Shaklee ni. Tak sangka pulak tak sampai sebulan pun lagi makan vitamin C Shaklee, jerawat si anak dah ok makin kecut dan dapat pulak kulit muka makin putih! Alhamdulillah .. seronoknya hihi 

Gee seronok dengar bila ibu bagitau macam tu. Tapi Si ibu kena bersabar sikit yea sebab efek dia atas tiap orang tu lain2, ada yang cepat ada dan yang makan masa sikit. 






Ok. Vitamin C ni selain untuk jerawat, dia juga bagus untuk sistem imunisasi tubuh. Badan rasa lebih sihat dan jarang demam or selsema. Bagi yang ada resdung macam kerap bersin pun elok jugak amal Vitamin C ni selalu. 

Yang paling best vitamin C ni penting untuk bantu penghasilan Kolagen dalam badan! Sebab tu orang perempuan suka sangat makan Vitamin C ni! Hihi 


Ok. Bagi yg ada masalah kulit or jerawat jom gee bantu. Kita ikhtiar sama2. 


Hubungi gee untuk order & konsultasi berkenaan Shaklee.
0135707812 - Gee 




Jom Jana Pendapatan!





Assalamualaikum dan Hi semua :)

Gee nak share satu peluang bisnes buat anda yang betul2 nak berbisnes or nak cari side income

Ok. Gee sekarang ni buat bisnes Shaklee dan seorang bisnes leader dalam Shaklee.


Kenapa Gee pilih Shaklee? 

1. Kekuatan PRODUK. Gee sendiri pengguna produk Shaklee. Alhamdulillah ia berkesan dan banyak bantu gee. Dan kalau tengok testimoni dah banyak2 sangat. Siap ada landmark study (kajian pihak ketiga - boleh rujuk kat sini http://www.landmarkstudy.com/ ). The product speak itself bak kata pepatah. 


2. BONUS Shaklee! Yang ni best. Semua orang pasti suka! Dalam shaklee once dah naik rank, income pun automatik 4 angka. Best kan! Bonus Kereta pun ada. Peluang untuk bercuti dalam & luar negara pun Shaklee bagi secara Percuma. 

*Bonus ni banyak lagi .. nanti gee citer details if korang berminat nak tau k.


3. Sistem ORDER ONLINE. Bila ada sistem ni, bisnes jadi mudah. Tak kisah la korang ada kat mana2, or sedang bercuti ke asal ada internet dan hp pun dah boleh order online dan Shaklee yg akan poskan kepada customer. Dah macam dropship pulak kan. 


4. Tak perlu MODAL buat stok tapi just bayar YURAN ahli yang sangat2 lah berbaloi. Tambah2 ada sistem order on9 tu, so korang xperlu risau if xde barang ready stok. 


Bestt kan bisnes Shaklee ni?! Gee consume produk Shaklee dan rajin share kebaikan produk pun boleh dapat duit tau. 


Jadi sekarang Gee nak open 5 tempat kosong untuk Gee guide korang yang berminat sampai berjaya. Lepas daftar nanti gee akan masukkan anda dalam grup khas di whatsapp & telegram. Gee guide secara percuma aje yea ;))

Terbuka kepada semua yg berumur 18 tahun ke atas.


Your bisnes leader,
Ziana Eunos aka Gee 
0135707812
Founder Esplandor Empire 
Founder Shakleebygee (insta)




Wednesday, December 28, 2016

Promo Paling Untung! Cepat Grab Sekarang!







Promo Paling Untung Bulan ini dari Shaklee Malaysia bulan Desember ini!

Nak tau apa promo paling untung bulan ni?

Gee dah buat kira2 dah yang combo Collagen (Twin Pack) dan Chewable Vita C ni yang paling untung, paling murah boleh dapat dan sangat2 rugi kalau tak beli musim YES ni tau!


Combo paling untung ialah Set Cun Melecun 
- Gabungan Twin Pack Collagen bersama dgn Chewable C Plus. Ini akan melayakkan anda untuk tambah order Caratomax Beli 1 Percuma 1!


Wah offer ape yang best ni? Tak paham macam mana promo combo ni boleh bagi untung!?


Gee kata untungnya kat sini sebabnya:

1. Twin Pack Collagen dapat 5% OFF
2. Caratomax Beli 1 FREE lg 1
3. Cash Bonus dapat 5% lagi!

So.. Anggaran untung saja dah lebih RM 100

Memang Untung sangatlah siapa jadi ahli layak beli combo ini! Itu baru untung bab duit tau. 


Kalau dari segi manfaat pulak apa gunanya ye?

Makan Collagen mestilah untuk cantik cun melecun macam Mak Cun hehe. Awet muda & gebu gebas beb! Parut berlubang dan jeragat semua hilang tu. 

Yang untuk bagi mata sihat bersinar kurangkan power pun skali dapat manfaat dari consume Caratomax ni. Sebabnya Carotomax ni powernya dia 20x Antioksidan berbanding Vitamin C! Wowww! 


So jangan tunggu lama sangat sampi akhir bulan tau. Daftar je terus dan beli set Promo Paling Untung ini sekarang!

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1085116 

(Click tab Join Now ya untuk pendaftaran keahlian Shaklee)


**Promosi Sah sehingga 31 Disember 2016**




Friday, December 16, 2016

2 Cara Mudah untuk Awet Muda dan Sihat dengan Shaklee


Assalamualaikum dan hi ;))

Dapat kulit cantik dan badan makin sihat walaupun umur makin meningkat semestinya jadi idaman setiap orang kan?! 

Jika tanya Gee .. mestilah nak!! hihi Siapa tak suka dapat kulit cantik dan sihat walaupun umur makin bertambah. Awet muda gitew kan. Hee 


Ok. Gee nak kenalkan korang dengan dua produk Shaklee ni yang WAJIB korang cuba jika nak maintain muda remaja hihi. Dan syoknya dua suplemen ni dalam bentuk serbuk / cecair. Jadi tak perlu risau kalau korang jenis tak suka tablet ok!


Set ni Gee gelar 'Set Cantik Premium'. Tapi set cantik ni korang orang lelaki pun boleh ambil. Sebab apa? Korang kena baca sampai habis ok. 




1. Shaklee Collagen Powder (SCP)

Suplemen kolagen terbaik dari Shaklee. Bukan kolagen semata-mata. Maksudnya bila makan kolagen Shaklee ni bukan cantik saja dapat tapi manfaat dari segi kesihatan pun korang dapat rasa juga. 


Kebaikan Shaklee Collagen Powder:

Menyokong penghasilan kolagen dalam tubuh secara semulajadi 
Memelihara keanjalan dan ketegangan kulit (termasuk payudara dan pinggul)
Memelihara kelembapan kulit lebih2 lagi yang kerap duduk dalam aircond
Menaikkan seri wajah agar berseri
Menghilangkan parut degil 
Mengecilkan liang pori di wajah
Mengurangkan kedutan & garisan halus
Menghilangkan & mencegah pimentasi penyebab utama jeragat naik 
Mengurangkan tompokan bulat bawah mata
Rambut dan kuku lebih kuat, tebal dan bersinar
Menjaga kesihatan sendi
Melegakan ketidakselesaan mata
Badan rasa lebih bertenaga 
Memulihkan saraf dengan membina lapisan protin pads saraf
Mengurangkan keradangan
Menyokong pemulihan tissue dari kecederaan otot dan tulang


Banyak kan kebaikan SCP ni. Sebab tu ramai yang jatuh cinta dengan SCP. Sebab bila makan untuk kulit cantik tapi badan skali dapat efek lebih sihat! Sebab tu orang lelaki pun ada amik SCP untuk masalah ACL. 

Dan SCP ni boleh korang bawa pergi mana2 sebab dia dalam bentuk pek / sachet. Cara makan dia pun senang. Boleh tuang terus dalam mulut atau campur dalam air minuman. 



2. Vivix Shaklee

Vivix ni produk Premium Shaklee! Dan dipatenkan skali untuk elak orang tiru buat macam Vivix ni. Sebabnya khasiat Vivix ni powerful sangatt tau! Nak tau khasiat Vivix ni jom jom! 

Sebelum tu Gee nak cerita sedikit pasal Vivix. Vivix ni satunya suplemen Shaklee yang mana ia membantu dan memperbaiki di peringkat SEL / DNA dalam badan kita. 

Sebab tu Vivix ni Super Antioksidan!  Ia membantu membaiki sel2. Bila sel sihat, organ pun sihat, sistem jadi lebih sihat dan badan pun akan bertambah sihat! Best tak best Vivix?!


Kebaikan Vivix Shaklee:

Menyokong kesihatan mata
Menyokong kesihatan otak
Meningkatkan sistem imun tubuh
Menyokong kesihatan sendi
Membantu mengelakkan kanser
Memgurangkan komplikasi Diabetes / kencing manis
Meningkatkan kesihatan arthritis
Melindungi saraf
Melindungi jantung sekaligus mengurangkan risiko penyakit jantung
Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk
Menggalak kesihatan keseluruhan


Ringkasnya Vivix ni korang boleh ambil untuk yang ada masalah kesihatan yang mahal2 macam;

Darah tinggi
Diabetes 
Gemuk 
Kolesterol
Kanser
Lemah badan
Luka parah
Perokok yang tekad nak stop merokok!


Vivix memang terbaik!! 


Cara minum Vivix ni mudah ... korang cuma perlu minum sesudu sehari dan rajin ambil inshaAllah dapat khasiat macam Gee tulis kat atas tu!  


Setuju tak Gee kata korang yang lelaki pun boleh ambil? Sebab macam2 kebaikan dia bagi kan. So rugi sangat2 korang tak amik set ni tau. Jom order dengan Gee sekarang juga! hihi








Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.

Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Nurzhiana M Yunus


Terima Kasih kerna memilih Shaklee! 



Thursday, December 15, 2016

Isu Tukar Kad Debit Bank

OHH DEBIT CARD

Sejak dua menjak ni boleh dikatakan semalaya bercerita pasal debit card.

New world oder sikit-sikit dah mula tunjukan kekuasaannya melalui bank.

Ini berkaitan dengan permainan dunia,saya tak mahu ulas lebih.


Cuma Nak share apa yang saya nampak depan mata & saya faham.

1) bank berjaya triger situasi panik pd rakyat malaysia terutamanya warga tua.

2) orang beratur punya ramai nak tukar kad dan nombor giliran habis jam 10am

3) makcik-makcik datang dari jauh sewa teksi bayar mahal-mahal beratur kat bank untuk dapatkan nombor tukar kad tapi hampa sebab nombor habis.

4) tak putus asa esok datang lagi,bayar lagi kos minyak kereta,beratur lagi kali ni dapat nombor, alhamdulillah dapat nombor "1097" sekarang nombor baru "1042"

5) yang tua dengan yang muda sama beratur,tak ada spacial lane untuk warga emas.makcik cakap kalau tak tukar kad nanti tak boleh nak ambil duit gaji felda sebab masuk bank.

6) mak saya cakap kalau tak tukar kad nanti tak dapat " BR1M " 2017.



Perlu ke tukar kad baru sebenarnya?

-Warga emas buat belian online yang guna debit kad ke?
-call HQ beri tahu kalau tak buat penukaran pun masih boleh keluarkan duit cuma tak boleh guna fungsi DEBIT KAD & PAY WAVE sahaja.
-kenapa nak momokan penukaran kad baru tahun 2017 akan di cas RM12 bukan ke selama ni setiap kali penukaran kad akan didebit dalam akaun?


Kenapa tak ada siapa terangkan?

-Kenapa pekerja bank tak berusaha semaksima mungkin untuk terangkan?
-Kenapa tak keluar dari pintu bank terangkan pada orang ramai?buang rasa malu. Ini kerja mulia.
-Kenapa tiap staff bank tak nak gunakan personal FB masing-masing buat pencerahan?
-Kenapa tak kesian pada orang yang kurang bijak dalam hal ni?


Kalau yang baca ni perihatin sampaikanlah pada orang sekeliling supaya reda situasi panik.

Kesian sunguh pada makcik-makcik,depa bukan orang senang cuma depa sangat takut kalau hilang duit,percayalah seringgit pun depa tak mahu hilang kena tipu.


Ye faham trend ni kita dah tak boleh nak ubah,tapi bolehkan kalau kita mudahkan..

Tuan-tuan undang-undang wujud sebagai guide line dan batasan sahaja.tak boleh ubah sedikit pun apa yang menjadi pegangan kita.


Boleh je share post ini kalau rasa tempat anda pun ada situasi panik macam ni. Kira dah jadi fardu kifayah untuk kita membantu ;))


AA
-traineroflife-


~Copy Paste~
Sharing is caring 

Wednesday, December 14, 2016

Stok Herbal Blend Kembali Lagi!


Assalamualaikum 


Herbal blend kembali lagi! Setelah 2 minggu lebih habis stok di hq.




Apa sebab orang suka cream Herbal Blend ni?

  • Sebagai losyen harian
  • Memperbaiki eczema
  • Memperbaiki gatal2 akibat gigitan serangga
  • Melembutkan tumit pecah dan kasar
  • Ubat luka atau 
  • Melecur
  • Mengilangkan parut (chicken pox, demam campak)
  • Ruam pada bayi 
  • Kulit gatal2 dan sensitif
  • Kecutkan jerawat










Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;) 



Testimoni Ostematrix: Tak Ada Sakit Belakang Masa Hamil


 Assalamualaikum dan Hi :)

Simptom2 masa hamil biasa berlaku bagi sesetengah ibu hamil dan ia tidak dapat dielakkan. Antara simptom2 yang biasa berlaku ialah seperti sakit2 pinggang, sakit belakang, kejang, kebas, sembelit.


Entri kalini gee nak berkongsi pengalaman customer gee. Beliau sedang hamil dan menurut beliau sendiri, sudah 4 botol makan Ostematrix. Alhamdulillah so far beliau tak ada kena simptom2 preggy.







Ostematrix Shaklee
--------------------------

Untuk ibu2 hamil, gee memang akan mencadangkan Ostematrix. Ia bukan hanya membekal kalsium saja tapi juga ada magnesium, vitamin D, boron, mangan, zinc dan fosforus. Bagi yang TAK SUKA MINUM SUSU gee sangat2 rekomen Ostematrix ni sebab ia mudah ditelan!


Apa khasiat Ostematrix untuk ibu dan bayi?
  • membekal kalsium tambahan tanpa menganggu gugat kandungan kalsium si ibu
  • untuk pertumbuhan tulang dan gigi bayi
  • mengelak rasa kebas dan kejang
  • mengelak gigi dan tulang cepat reput (osteoporosis)
  • menghalang kejang otot masa hamil dan kontraksi yang berlaku saat melahirkan
  • mengelak sembelit masa hamil
  • membantu mendapatkan tidur lebih lena
  • mudah bangun pagi

 Best kan Ostematrix ni?! Preggy mummies dan breastfeeding mummies tu gee galakkan anda untuk consume Ostematrix ni. Ostematrix juga bagus untuk membantu penyusuan ibu.













Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;) 



Friday, December 9, 2016

Testimoni ESP dan Vitamin C: Jerawat Kecut, Kulit Lembut dan Cerah!



Gee biasa akan buat follow up untuk customer2 yang order Shaklee dengan gee. Dan ada satu testimoni best yang gee rasa MESTI share dengan semua! hihi

Gee harap dengan sharing ni dapat bantu masalah anda~

Dah baca kan testimoni ESP dan Vitamin C yang gee share kat atas tu. Jadi dalam masa sebulan tu Shahira konsisten makan ESP dan Vitamin C. Alhamdulillah .. kombo set cantik ni memang ramai customer gee order sebab best sangat efek dia. Malah gee sendiri memang consume set cantik ni juga.


* * *


Apa Kelebihan kombo ESP dan Vitamin C?

ESP (tahan dalam 2 bulan)

Memperbaharui sel kulit skaligus menjdiikan sel kulit lebih sihat
Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
Mengawal pertumbuhan jerawat
Memudarkan bekas2 parut dan jerawat 
Menstabilkan hormon wanita
Mempercepatkan proses penyembuhan luka
Mengurangkan strechmarks 
Memberi tenaga yang berpanjangan 
Rasa lebih kenyang yang berpanjangan 
Instant energy dan breakfast! 
Mengelak kencing manis
Mengelakkan gastrik
Melindungi dan menjaga rahim
Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang! 


Vitamin C (tahan 6 bulan ~ woww)

Tinggi dengan antioksidan 
Imun booster
Membantu dalam penghasilan kolagen
Menghalang kenaikan jerawat di kulit
Mengurangkan kesan parut & kedutan
Menghilangkan sunburn
Menjadikan kulit lebih cerah dan pinkish
Melindungi kulit dari radiasi matahari
Mencegah pembentukan jeragat 
Mengelakkan kulit kering dan kusam 
Mengelakkan inflamasi / keradangan
Memperbaiki resdung
Memperbaiki simptom pendarahan
Mengelak gusi berdarah
Mengurangkan simptom demam dan selsema


* * *


Testimoni lain dari customer gee sendiri jugak ;)






Kombo ESP dan Vitamin C ni memang best! 
Sebab tu ramai customer gee suka amik.
Gee sendiri juga consume kombo ni dan memang puas hati sangat. Alhamdulillah ;)









Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;) 



Tuesday, December 6, 2016

Testimoni Carotomax Bantu Kurangkan Power Rabun


Assalamualaikum dan selamat sejahtera ;)

Ada masalah rabun? Biasanya untuk masalah berkaitan mata seperti rabun, silau, katarak dan sebagainya gee akan cadangkan suplemen shaklee Carotomax. Tahukah anda? Carotomax Shaklee ni terkenal dengan vitamin A atau vitamin untuk MATA!


Antara testimoni customer Gee yang mengambil Carotomax Shaklee:






Carotomax ni sangat2 lariss! 
Salah seorang customer ni sampai repeat order 12 botol Carotomx skali.





Mengapa memilih Carotomax Shaklee?


CarotoMax shaklee adalah hasil gabungan 6 varieti karotena (carotenoid) yang diekstrak dari sayuran dan buah-buahan yang tinggi sifat antioksidan, imun booster, kesihatan mata dan kulit.




 Apa kebaikan Carotenoids ini?


  • Alpha Carotene – untuk penglihatan malam, menjaga kesihatan mata, menghalang degeneragi penglihatan
  • Beta Carotene – memperbaiki kulit, mempercepatkan pemulihan luka, mempertingkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.
  • Astaxanthin – pigmen di dalam alga & fitoplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon, tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang tulen dan poten. Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol LDL.
  • Lycopene – bersifat antioksida, menghalang penuaan organ, mengurangkan penyakit kelenjar prostat, untuk kesihatan serviks, jantung dan menguatkan sistem imun.
  • Lutien – menyekat katarak, glaucoma, AMD (penyakit macular berkaitan umur)
  • Zeaxanthin – melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya, mengurangkan risiko kanser ovai & payudara termasuk endometrial & serviks.  




Apa Kebaikan Carotomax Shaklee ini?


  • CarotoMax lebih selamat daripada Vitamin A
Kenapa? Pengambilan Vitamin A secara berlebihan akan menyebabkan toksisiti. Ahli saintis telah menemui beta karotena pada tahun 1932. Satu prekursor Vitamin A dan beta karotena didapati selamat pengambilannya.

  • CarotoMax membantu mempertingkatkan penglihatan
Ia akan menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap. Ia juga mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophtalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bag dan gegelung hitam mata.

  • CarotoMax juga menggalakkan perkembangan normal dan sihat
Ia membantu merangsang perkembangan kanak-kanak & remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kuku, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem teproduksi serta membantu dalam penghasilan sperma yang sihat.

  • CarotoMax melindungi Epithelia
Ia memelihara lapisan luar korna,rongga oral,usus,perut,paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semsa disintegrasi tisu dan merawat ulser saluran usus.

  • CarotoMax meredakan penyakit kulit
Pengambilan yang konsisten dan banyak akan melegakan masalah kulit seperti psorisis ,senile palgue ,kulit kering,kulit gugur ,jerawat dan akne. Penggunaan luaran boleh membantu merawat pustule,scabies,akne dan ulser kulit.

  • CarotoMax menghalang Infeksi
Ia merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit respiratori paru-paru, batu, hepatitis, ashtma, flu dan selsema.

  • CarotoMax melawan kanser dan oksidasi
Pengambilan beta karotena mampu mengukuhkan sisitem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ini mengurangkan risiko kanser,terutama sekali kanser paru-paru dan payudara. Ia megurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mat yang teroksida.



Ada perbagai jenis suplemen Vitamin A di pasaran.

Tapi macam mana nak pilih Vitamin A yang baik dan berkualiti?

Gee ada kongsikan perbandingan Vitamin A Shaklee atau Carotomax dengan anda! Jom kita lihat ...




Promosi Akhir Tahun
---------------------------------

Dengan setiap belian 150UV dalam satu resit, anda LAYAK untuk 
membeli Cartomax 1+1 pada harga  hanya RM62.54!











Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;)


Monday, December 5, 2016

Set Kehamilan Shaklee


Assalamualaikum & Hi ;)

Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan ada sangat penting sepanjang tempoh ibu mengandung. Terdapat beberapa kelas makanan yang penting untuk ibu amalkan sepanjang hamil.




Piramin makanan untuk ibu mengandung


 Contoh pinggan pemanakan yang sihat untuk ibu semasa hamil



Gee juga ada kongsikan makanan dan minuman yang perlu dielak semasa ibu hamil






Apa Kebaikan dan Kelebihan Set Kehamilan Shaklee?


Kenapa ramai ibu2 suka dengan Set Kehamilan Shaklee? Kebanyakan pengguna2 Shaklee yang mengamalkan supelmen Shaklee semasa mengandung mendapat kesan2 seperti:
  • badan rasa lebih cergas dan bertenaga, tak mudah flat dan lembik
  • berat naik cantik dan terkawal
  • kurang rasa mual, muntah dan loya
  • bacaan HB dan BP maintain cantik
  • kurang risiko untuk dapat sembelit

Bagaimana Shaklee membantu ibu-ibu yang sedang dalam tempoh kehamilan? Jom gee kongsikan kebaikan suplemen Shaklee untuk anda!


  • Vitalea Iron Formula - membantu menambah zat besi kerana ibu mengandung biasa mengalami kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

  • Vitamin C Sustained Release - sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih sihat dan cantik. Ia juga membantu penyerapan iron di dalam badan kita.

  • Ostematrix -membekalkan sumber kalsium untuk ibu dan bayi. Tahukah anda? bayi menyerap hampir 90% kalsium daripada ibu, Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini, ibu boleh mendapat risiko osteoporosis, rasa sengal2 badan dan kaki, simpul biawak, mudah rasa letih dan lesu serta muka akan menampakkan garisan tua.

  • B-Complex - Lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan untuk membantu tubuh rasa lebih bertenaga,  emosi lebih stabil, otak lebih fokus dan wajah yang berseri!

  • ESP - membekalkan sumber protien untuk si ibu dan bayi. Protien penting untuk memperbaharui sel-sel tisue, hormon dan enzim,untuk pembentukan rambut, kulit dan kuku bayi, membentuk organ dan otot bayi, dan membantu pertumbuhan plasenta dan uterus. ESP juga memberikan tenaga berkekalan dan tahan selama berjam-jam. Ia juga membantu penyerapan optimum untuk pengambilan vitamin2 yang lain. Kulit juga menjadi lebih sihat, licin dan gebu serta kulit baby juga mendapat efek yang cantik.. inshaAllah.

  • OmegaGuard - kaya dengan asid lemak Omega 3 yang penting untuk si ibu dan bayi, Ia boleh diambil semasa trimester kedua dan ketiga. Inshaallah pengambilan OmegaGuard ini dapat membantu dalam perkembangan minda dan penglihatan bayi.





Add on ESP dan OmegaGuard untuk Trimester kedua dan ketiga



* * *


Testimoni Set Kehamilan Shaklee

















Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;)