Sunday, March 26, 2017

ESP Shaklee untuk Puasa


Assalamualaikum dan Hi ;))

Tak lama lagi nak puasa kan. Wajib ganti puasa dulu ni mana yang tak ganti lagi. Jom kita berpuasa!

Bila waktu puasa, Gee nak share sebenarnya untuk time sahur ni, ESP minuman wajib gee amik. Sebabnya dia bagi kita rasa kenyang. Satu lagi boleh bagi energy so takda la rasa letih sesangat badan tu. InshaAllah~

Macam rutin sahur kali lepas gee suka minum ESP dan makan 2-3 biji kurma waktu sahur tu. Alhamdulillah kenyang rasa. Badan pun rasa cergas lagi. Bonus boleh cantikkan kulit skali bila rajin amal minum ESP ni. Hihi

Korang yang ada gastrik ni lagi gee rekomen sangat2 membantu. Sebab adik gee sendiri ada minum ESP dan ada gastrik skali. Alhamdulillah dia bagitau gee tak rasa sakit perut or gastrik datang. Boleh bertahan hingga ke petang. Syukur alhamdulillah ;)


Selamat berpuasa! Ramadhan kurang dari 3 bulan lagi kan. So get ready mental & fizikal awal2. Puasa ganti tu pun habiskan semua sebelum Ramadhan menjenguk ok.


Macam nilah rupa ESP yang Best Seller tu ;)












Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116


FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Friday, March 24, 2017

SET SHAKLEE UNTUK ATLET


Assalamualaikum & hi ;))


Set Shaklee untuk atlet atau yang aktif bersukan

Untuk ahli-ahli sukan atau yang aktif bersukan pun ada suplemen yang sesuai untuk korang yer. Pengambilan suplemen ni untuk bantu korang lebih cergas & aktif semasa menjalankan aktiviti lasak serta bantu sokong stamina.


Apa suplemen yang sesuai? Jommm ...



1. Performance Drink
- Minuman isotonik tanpa gula
- Lebih elektrolit & menyalur lebih tenaga
- Kawal bendalir dalam tubuh
- Mencegah dehidrasi



2. Bcomplex
- Tukar makanan kepada tenaga
- Sesuai untuk yang kerap bersukan kerana ia juga baik untuk kesihatan saraf - antistess vitamin!



3. Ostematrix
- Suplemen kalsium
- Untuk kekuatan tulang
- Bantu kurangkan kejang, kebas semasa bersukan/bersenam
- Juga menggalak tidur lebih lena (ada vitamin D)



4. Vitalea
- Multivitamin & multimineral
- Memberi keseimbangan nutrisi dalam tubub badan
- Menyokong sistem imunisasi tubuh



Ada satu lagi yang gee nak rekomen, ESP. ESP ni tinggi dengan protien. Jadi dia pun bagus untuk otot. Dan minum ESP pun mengenyangkan jugak. Sesuai lah untuk korang yang tak sempat nak makan. Lagi satu ESP untuk orang perempuan memang bagus. Sebabnya dia bagus untuk kulit hihi.









Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116


FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!





Wednesday, March 1, 2017

Testimoni ESP dan Vita C Shaklee


Assalamualaikum & selamat sejahtera ;))



Kisah customer dari Instagram~

Cek instagram tadi tengok2 ada customer yang DM Gee. Mula2 tu tanya cara makan untuk puasa. 

Lepastu terus share kat gee efek amal ESP & VITA C PLUS. Makan baru 2 minggu kot. Tak sangka cepat jugak kesan dia. Alhamdulillah. Paling penting konsisten & disiplin makan ok. 




Kombo ESP & VITA C ni memang hot! Antara feberet customer gee ni. Gee sendiri pun suka sangattt ;))


Ni antara feedback yang selalu customer dapat & semuanya lebih kurang jea;

  • kulit tak berminyak
  • parut makin pudar
  • sunburn berkurang
  • kulit lebih bersih 
  • badan rasa lebih cergas tak rasa ngantuk sangat
  • jerawat segan naik 
  • resdung ok
  • rasa kenyang lebih!
  • gastrik jarang menyerang


Best kan kombo ni .. sebab tu selalu customer gee repeat order! Korang nak cuba jugak jom roger2 gee k. InshaAllah gee bantu & cadangkan mana yang sesuai dengan masalah kulit korang. 







Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116


FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!