Wednesday, March 1, 2017

Testimoni ESP dan Vita C Shaklee


Assalamualaikum & selamat sejahtera ;))



Kisah customer dari Instagram~

Cek instagram tadi tengok2 ada customer yang DM Gee. Mula2 tu tanya cara makan untuk puasa. 

Lepastu terus share kat gee efek amal ESP & VITA C PLUS. Makan baru 2 minggu kot. Tak sangka cepat jugak kesan dia. Alhamdulillah. Paling penting konsisten & disiplin makan ok. 




Kombo ESP & VITA C ni memang hot! Antara feberet customer gee ni. Gee sendiri pun suka sangattt ;))


Ni antara feedback yang selalu customer dapat & semuanya lebih kurang jea;

  • kulit tak berminyak
  • parut makin pudar
  • sunburn berkurang
  • kulit lebih bersih 
  • badan rasa lebih cergas tak rasa ngantuk sangat
  • jerawat segan naik 
  • resdung ok
  • rasa kenyang lebih!
  • gastrik jarang menyerang


Best kan kombo ni .. sebab tu selalu customer gee repeat order! Korang nak cuba jugak jom roger2 gee k. InshaAllah gee bantu & cadangkan mana yang sesuai dengan masalah kulit korang. 







Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete