Thursday, May 18, 2017

Cara Mudah Buang Whitehead Di Muka


GOODBYE STUPID HEAD!

Head kepala ke? BUKAN. Ada yang tanya gee pasal whitehead & blackhead! 

Gee apa lagi terus rekomen GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE! 

Sebab dia best sangat sangat. Gee sendiri pun guna. Wajib la gee share benda best kan?!




Macam mana guna? 

Mudah saja cara dia. Sapu atau sental makeup remover Nutriwhite hari-hari kat muka. Rajin buat boleh hilang segala 'stupidhead' kat muka tu tau. Tapi yang penting korang kena rajin la ye. 


Meh gee share sikit pasal bestnya MAKEUP REMOVER ni untuk korang:

1. Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit muka. 

2. Dalam dia ada kandungan Tunas Pokok Bic untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit kita.

3. Ada Aloe untuk menyegarkan dan menegangkan kulit.

4. Paling best dia tidak berminyak dengan aroma semulajadi! Jerawat pun tak naik lepas guna.  

5. Semua orang boleh guna Makeup Remover Nutriwhite ni.


Sangat berbaloi guna remover ini tau. Tahan lama. Gee sendiri guna dah lebih 6 bulan satu tiub tu. Dan confirm lepas korang guna makeup remover korang rasa puas hati sangat dan nak order lagi!






Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




No comments:

Post a Comment