Wednesday, June 7, 2017

Makan Collagen Shaklee Tak Sampai Sebulan Dah Dapat Hasil!


SEMPAT KE DAPAT KULIT CANTIK BERSIH SEBELUM RAYA?

Alhamdulillah. Puasa dah masuk hari ke 11.

Ada yang tanya sempat ke nak dapat kulit bersih cantik raya nanti. 

So Gee rekomen amik CLAGEN POWDER. Penangan Collagen Powder ni lain sikit. Efek dia macam roket! 

Kenapa?

Sebabnya ada customer yang makan dalam kotak pertama dah rasa perubahan kat kulit. Kotak pertama tu dalam 2 minggu je tau. 


Jom gee share secara ringkas KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER;

•Menyokong penghasilan kolagen dalam tubuh secara semulajadi 
•Kulit lebih berseri dan licin
•Mengecilkan liang pori
•Mengurangkan garisan halus 
•Mengurangkan kulit kering & menggelupas, kulit lebih lembap & halus
•Menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang (termasuk payudara & pinggul)
•Rambut & kuku lebih kuat, tebal dan bersinar
•Menghilangkan pigmentasi penyebab utama jeragat
•Mengurangkan tompokan bulat bawah mata
•Menjaga kesihatan sendi (pergerakan lebih aktif)
•Melegakan ketidakselesaan mata
•Membekal nutrisi & penghidratan
•Meningkatkan prestasi tenaga
•Memulihkan saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf 
•Melindungi kulit dari radikal bebas 





Rasa nak kulit cantik gebus raya ni meh join kami untuk misi cantik dengan Collagen Powder!


Jom cuci mata tengok testimoni Collagen Powder dari consumer Collagen;













Tuesday, June 6, 2017

Dapat Sejadah Nealofar Free!


SELAMAT SAMPAI AKHIRNYA

ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH 

Tak sangka sebenarnya Gee pun boleh dapat hadiah dari Master Iffah Anuar & Firdhaus Zulkifli ni. Hihi . Depa ni my super upline dalam bisnes Shaklee. 

Terima kasih banyak Mia & MD. 




Gee pun dah lama usha sejadah Nealofar ni . Dah plan nak beli nanti. Thanks again MIA MD tunaikan hajat gee untuk dapat Sejadah Nealofar yang cantik ni. I suke. Hee





Coklat kurma tu dah makan dah. Haha . Sedap sedap. Jamu kat adik beradik semua makan coklat kurma tu. Alhamdulillah. 

*Hadiah ni sempena Efektif Leader Shaklee di bawah Master Iffah & Master Firdhaus


Alhamdulillah. InshaAllah Gee akan terus cemerlang dan berjaya dalam Bisnes Shaklee. Amin. Doa kan gee ya.


Sunday, June 4, 2017

Detox Cara Shaklee


Testimoni panas dari geng #ShakleeDetox 🏅

Kempen Detox Shaklee

Rata-rata semua ok dan Survive program Detox masing-masing. Paling best dapat rasa efek badan ringan dan lebih bertenaga untuk bergerak dan melakukan ibadah harian. Lagi-lagi ni bulan Ramadhan ya. Alhamdulillah

Program ni sangat best sebab ia menekankan secara khusus teknik kawalan makanan seimbang, saranan senaman berkualiti dan keperluan supplement yang  berkesan membantu program ini bergerak lancar sepanjang bulan puasa ni. Ada pilihan 7 hari atau 30 hari program plak tu.Sangat fleksibel dan sesuai untuk semua yang nak detox!


Kenapa kena detox?

Yelah kita ni saban hari terdedah pada pencemaran udara yang teruk, pemakanan yang tak diketahui tahap nutrisinya jika terdedah bahan mentah pada racun yang kita tak nampak dan tak amik kesah dan paling teruk, kita tak pentingkan gaya hidup sihat pun.

Tu yang parah sampai tahap toksin melampau naik sampi stress.Dah stress mesti nak makan kan tu lah jadinya.

STRESS EATER!

Gejala stress dan gaya hidup tak sihat ni menyebabkan kualiti kesihatan dan kecergasan badan semakin menurun! Jerawat tumbuh berbatu-batu, sembelit, gastrik, keletihan sampi mengganggu keharmonian rumah tangga. Semua bersangkut paut beb.

Nilah sebab nye kami nak ajak korang berDETOX!

Kempen ini dah ramai yang sertai dan alhamdulillah semua merasai perbezaannya lepas Detox!

Jom ambil tahu dan sertai team DETOX kami sekarang!


P/S Menu healthy plate kene makan nasi tau. Kami bukan diet paksaan tapi relaan seimbangnya.

Kami bantu pada yang mahu~


Jom kita tengok testimoni dari geng detox shaklee;