Tuesday, July 18, 2017

Ostematrix Bantu Mak Ayah Saya Sihat & Kuat

Selalu bagi apa untuk mak ayah or ibu bapa korang?

Sejak join Shaklee ni, Gee bagi sebotol Ostematrix kat mak ayah gee. 

Tiap bulan gee memang wajib beli Ostematrix untuk mak ayah. Dah berbotol dah gee beli. Tak ingat berapa bulan dah. 



Koleksi botol lama Ostematrix. Ada bantak lagi 
sebenarnya. Ni mak gee suka simpan. Hihi


Alhamdulillah. Bila konsisten makan Ostematrix, dia banyak sangat bantu mak ayah gee. Even gee sendiri pun amik Ostematrix ni. 

Antara efek yang kami dapat lepas consume Ostematrix; 

• Sakit lutut mak dah ok dari dulu. Kalau tak dulu nak ngadu lutut sakit lenguh lagi waktu sujud nak solat.  
• Badan pun tak rasa lenguh
• Sakit belakang/pinggang ok banding dari dulu
• Mudah bangun pagi 
• Mudah lawas 
• Boleh kawal sakit senggugut. Ni gee slalu amik bila kena period pain. 


Bagi yang tak suka minum susu tu gee rekomen korang amik Ostemateix ni. Dia kaya dengan kalsium. InshaAllah dapat topup kalsium dalam badan.


Tapi Ostematrix ni bukan ada kalsium saja ya. Ada jugak mineral lain. Ada Magnesium, Vitamin D, fosforus, boron, kuprum, zinc dan mangan. 


Ok. Gee share secara ringkas kebaikan Ostematrix. 

-Menguatkan tulang dan gigi 
-Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
-Memulihkan kekejangan, kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy)
-Meringankan stress
-Menstabilkan tekanan darah
-Meringankan sakit ketika haid (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
-Membantu kekal bertenaga dan bersemangat
-Membantu masalah gastrik.
-Membantu dalam pengurusan badan
-Mengatasi sembelit
-Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus
-Memperbaiki jantung berdebar & menstabilkan denyutan tidak sekata penyakit jantung
-Menggalakkan tidur yang lebih selesa
-Lebih mudah untuk bangun pagi


Gee suka amik Ostematrix ni. Sebab dia telan je. Bagi yang jarang minum susu, tak suka minum susu ke boleh amik Ostematrix sebagai ganti. 



Macam nilah rupa Ostematrix. Kaplet dia jenis 
mudah telan. Memang Shaklee design macam tu.




Gee nak share sikit testimoni Ostematrix untuk korang semua ok. 














Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!