Showing posts with label Testimoni. Show all posts
Showing posts with label Testimoni. Show all posts

Tuesday, October 31, 2017

Testimoni Esp Shaklee: Berat Turun 2Kg

Assamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Ok entri kalini gee nak share testimoni customer yang minum ESP.


Customer gee yang ni dia minum ESP dalam bulan puasa haritu. Dalam tempoh sebulan tu dia gtau ada perubahan berat dah turun 2kg!

Alhamdulillah seronok kan? hihi





Ok. Yang sorang lagi customer gee ni dia kata selera makan ada berkurang dan slalu rasa kenyang. 



Yes kenyang minum ESP. Bila dah terbiasa amik ESP ni kan gee sendiri pun perasan selera makan tu boleh kawal. Kurang nak makan yang manis & jajan semua tu. 

Sebabtu meraka yang nak kurus tu direkomen amik ESP skali.


1 hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu! 

Sebabtu la rasa kenyang sangat!


Then protein ESP juga penting untuk otot. Otot ni penting juga untuk pembakaran lemak tau tak? 


Ok. Ada lagi yang best pasal ESP ni jugak. 

Mari kita baca KELEBIHAN DAN KEHEBATAN ESP SHAKLEE yang terbukti berkesan. 


πŸ’™ 1 tin ESP 850gram dihasilkan daripada 30 kg kacang soya

πŸ’™ Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

πŸ’™ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

πŸ’™ Protein lengakap (9 asid amino) yang penting untuk fungsi tubuh

πŸ’™ Rendah lemak dan tiada kolesterol

πŸ’™ Indeks glisemik rendah (39) membuatkan ia sesuai untuk yang ada Diabetes & ingin kurus

πŸ’™ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam

πŸ’™ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

πŸ’™ Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

πŸ’™ Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.

πŸ’™ Memberi ton warna kulit yang sekata.

πŸ’™ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

πŸ’™ Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi.

πŸ’™ Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

πŸ’™ Membantu mengurangkan risiko kanser


Sebab tu ESP SHAKLEE ni jadi pilihan dan kegilaan ramai!



Korang semua! 

TODAY IS THE LAST DAY PROMO ESP!! 

YA HARINI 31 OKT 2017!




Free shaker untuk tiap belian 
ESP for my lovely costomers :)







Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Monday, October 30, 2017

My Shaklee Story: Testimoni ESP




Apa Shaklee beri pada saya ?

Nak sharing sikit kat korang semua yang setia datang blog gee ni :)

Selalu gee asyik share testimoni orang lain je kan.

Ok kalini gee nak share apa gee dapat bila consume ESP pulak.


Mula amik ESP dulu sebab semua cakap ESP ni bagus untuk kulit. Carik testimoni ESP kat google mesti berlambak testimoni ESP untuk kulit. Dalam grup shaklee pun ramai share ESP untuk kulit lagi. 

Memang jelesss lah kan. Nama la perempuan mesti suka bab cantik ni. Hihi 

So gee terus la order ESP nak cuba rasa sendiri efek dia. 


Apa yang gee dapat bila rajin minum ESP ni;


• Ada parut jerawat tu dia cepat elok 


• Kesan hitam bekas jerawat pun cepat je hilang dari biasa 


• Kulit rasa lebih tegang (ni paling bestt laa masa awal2 dulu memang rasa!)


• Rasa kenyang agak lama even lewat lunch pun perut tak rasa kosong melampau (korang ada gastrik wajib try ESPπŸ‘)


• Badan tak rasa letih sangat.


• Kuku jadi cantik tak mudah patah. 

Satu lagi kuku kaki gee dulu masa kecik pernah tercabut sebab laci almari jatuh atas kaki. Memang menangis la masa tu kan. So sampai gee besar kuku ibu jari kaki gee tak cantik. Macam ada kesan pecah kat tengah kuku. Ingat akan jadi macam tu sampai bila-bila. 

Tapi syoknya sekarang dah cantik sikit kuku ibu jari gee tau. So dari situ gee nekad nak terus minum ESP. Tak nak skip. 

Aha lagi satu untuk kuku ni korang amik ESP dengan zinc skali. Zinc tu boleh amik multivitamin Vitalea. 


• Rambut dah jarang gugur banding dulu and rambut tak kuning rosak hujung dia (sebab rambut ni perlu protein, ESP kan suplemen protein kan?) 


Nak rasa macam gee jugak korang kena try ESP ni dulu ok. 


Macam nilah isi ESP tu ya 


Feveret gee! ESP mix plain water



Esok dah last day promo ESP tau!! 

Ya, ESOK 31 OKTOBER 2017 AKAN TAMAT PROMOSI ESP!!!

So kena cepat-cepat grab sebelum promo tamat and sebelum ESP habis tiba-tiba kan? 

Expired date ESP pun lambat lagi tahun 2019. 








Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Saturday, October 28, 2017

Set Penyusuan Shaklee




Susu ibu adalah yang terbaik untuk si baby.

Tapi dalam usaha ibu untuk memberi penyusuan penuh buat di manja tentunya ada cabaran untuk mendapat susu yang cukup. 

Selain pemakanan harian,  suplemen juga boleh membantu ibu-ibu meningkatlan susu. 


Suplemen shaklee juga ada skali untuk ibu-ibu yang ingin meningkatkan dan menambah penghasilan susu ibu. 


Apa yang ada dalam set penyusuan ini? Ok, jom gee nak cerita dengan ibu-ibu semua apa fungsi dan kebaikan setiap supelemen yang ada dala set ini.




1. Vitalea (zat besi)

Vitalea adalah multivitamin lengkap dengan vitamin dan mineral penting untuk para ibu. Dalam diet harian hidangan multivitamin yang lengkap sukar diperoleh. Jadai jumlah vitamin yang mencukupi membantu penghasilan susu yang banyak dan berkhasiat agar dapat memberi manfaat kesihatan ibu dan bayi. 

Menariknya Vitalea Shaklee lengkap dengan zat besi bagi mengelak ibu yang mudah pitam dan pening selepas menyusukan bayi. Zat besi sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. 

Tapi elakkan mengambil Vitalea dengan minuman bersusu kerana ia boleh mengurangkan keberkesanan.


2.Vitamin C (500mg)

Selain untuk kulit ia juga penting untuk ibu dan bayi. Dalam satu kajian,ibu yang menyusu bayi dan dalam masa yang sama mengambil vitamin C menunjukkan khasiat vitamin C amat bermanfaat kepada bayi. 

Penyusuan bayi secara ekskusif tanpa melupakan pengambilan vitamin C dapat melindungi bayi dari kekurangan vitamin C. 

Vitamin C penting untuk meningkatkan sistem imun dan membina kulit, gigi dan gusi yang sihat. Jika ibu ada masalah puting melecet, luka dan berdarah,insya allah akan mudah sembuh dengan mengambil vitamin C. 

Pengambilan 1 tablet Vitamin C Shaklee cukup menyediakan 500mg vitamin C dan ia amat sesuai dengan kadar pengambilan seharian ibu.


3. Energizing Soy Protein, ESP

Protien penting untuk pertumbuhan bayi. Sumber protein yang baik seperti protein soya amat penting untuk meningkatkan pengeluaran susu. Protein berperanan membina dan mengekalkan sel-sel yang menghubungkan setiap bahagian tubuh. 

Para ibu perlu mengambil paling kurang 3 hidangan protein berkhasiat dalam diet seharian. 

Protein ESP menyediakan 14g protein untuk setiap hidangan. ESP juga lengkap dengan semua asid amino yang diperlukan badan. Malah, ESP juga membekalkan tenaga kepada ibu dan mencantikkan kulit si ibu dan bayi. 


4. B Complex (Asid Folik)

Vitamin Bcomplex Shaklee lengkap dengan semua jenis vitamin B yang diperlukan termasuk asid folik.

Vitamin Bcomplex sangat penting kepada para ibu dan bayi. Ia berfungsi untuk pengeluaran hormon, pembentukan sel-sel darah merah, penghasilan tenaga untuk sel, dan mengekalkan saraf serta kulit yang sihat. 

Vitamin Bcomplex juga merupakan vitamin antistress, penenang semulajadi. Ibu yang menyusukan bayi harus mendapatkan vitamin B kompleks yang cukup dalam diet harian untuk kebaikan dan kesihatan ibu juga bayi.


5. Ostematrix (kalsium)

Ostematrix lengkap dengan kalsium, vitamin D, magnesium untuk penyerapan maksimum. 1 tablet Ostematrix bersamaan 250mg kalsium, jadi ibu disaran untuk mengambil 4 hingga 5 biji Ostematrix sehari.

Tahukah anda 40% daripada susu ibu merupakan kalsium. Kalsium penting untuk membina tulang yang sihat dan pertumbuhan gigi pada bayi. Para ibu yang menyusui bayi digalakkan mengambil sebanyak 1300mg kalsium setiap hari. 


6. Alfalfa Complex

Alfalfa kaya dengan nutrien penting dan pelbagai vitamin seperti vitamin K, A, B1, B6, C, E, kalsium, zink dan zat besi. Semuanya penting untuk pertumbuhan dan perkembangan ibu dan bayi yang sihat. 

Alfalfa juga telah digunakan secara tradisional untuk meningkatkan pengeluaran susu ibu. Alfalfa juga melancarkan sistem perkumuhan dan membuang angin dalam badan.

* Alfalfa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE dan mereka yang alergi terhadap alfalfa.


7. Omegaguard (Asid Lemak Omega 3) 

Ibu yang mengambil asid Lemak Omega-3 dalam tempoh penyusuan akan memberi manfaat kepada pengembangan otak dan mata anak. Ia telah terbukti secara saintifik bahawa neuron lebih mudah berhubung apabila kandungan Omega 3 lebih banyak di dalam otak. 

Kanak-kanak yang diberi susu ibu kebanyakan tidak mempunyai masalah fungsi otak seperti gangguan hiperaktif dan masalah tumpuan(ADHD) atau autisme.


Tapi perlu ingat yer, set penyusuan shaklee ni bukan bila ambil terus banyak susu. Kena ikut jugak teknik yang betul dalam proses penyusuan.

Barulah proses penyusuan berjaya! inshaAllah

Satu lagi jangan lupa banyakkan berdoa dan berzikir.





Testimoni-testimoni Set Penyusuan Shaklee 



















Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Monday, October 23, 2017

My Shaklee Story: Jerawat Naik!


Kalini gee nak share testimoni gee sendiri.

Ni nak share muka naik jerawat pulak dah. Sedeh la jerawat naik.. merah-merah lulak tu naik dan macam ada isi dia putih cair.

Jerawat maxam ni memang sakit la kan dan memang boleh tinggal parut jika tak jaga betul.


Ok ni la gambar jerawat kat muka gee. 



Masa naik jerawat ni kan, gee perasan bab makanan ni korang mesti jaga!

Ni based on pengalaman gee sendiri. Bila tak jaga makan adoiii boleh naik jerawat kat muka. Jadi stresss!

Dan muka gee sebenarnya jarang la sangat jerawat tu naik. Jika ada pun 1, 2 biji tapi terus ok balik. Tali jerawat kalini memang agak lama gak la dari biasa. 


Ok. Apa yang gee buat?

Gee macam biasa memang ada consume protin ESP dan Vitamin C. 

Then gee tengok macam slow je jerawat nak surut tu so gee makan bawang putih!

Yes Bawang Putih!!!

Tapi yang ni gee makan bawang putih shaklee laa .. hihi




Nama dia GARLIC COMOLEX. Dia bawang putih versi tablet so senang nak amik and bau pun ok takda rasa bawang putih sangat. 

Korang ada jerawat or muka senang naik jerawat and jerawat non stop naik tu kan, WAJIB amik bawang putih atau Garlic Complex ni.

Sebab bawang putih dia bersifat antibiotik semulajadi, anti bakteria so dia berkesan untuk kawal dan sekat pertumbuhan jerawat!


Cuba tengok muka orang Korea, muka bersih licin dan jerawat macam tiada kan?

Sebabnya dorang rajin makan bawang putih mentah-mentah tiap hari!


Nah gee share kebaikan garlic untuk skin kita. 




* * *


Apa yang ada dalam set kecantikan kulit Shaklee?









Sepanjang Oktober 2017 ni Shaklee ada buat Promosi ESP!

So kena cepat grab & order sementara ada promosi ni ok.




Macam-macam ada kan? Yang ni korang kena hubungi gee untuk tau set mana yang betul-betul sesuai dan fokus dapat bantu masalah korang. 

Nanti gee akan bagi konsultasi & guide mana yang sesuai ok.  



* * * 



Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!


Monday, October 9, 2017

My Shaklee Story: Vitamin C

Assalamualaikum dan hi semua :) 

Ok. Entri kalini kan gee nak share macam cerita sikit la macam mana gee boleh kenal Vitamin C.

Ok. Cerita dia tak panjang sangat. Just gee harap dia bermanfaat dapat bantu korang yang ada masalah macam gee jugak,

Alkisahnya bermula, ...





Asal pagi jer bersin jadi rimas!

Siap pakej skali dapat 

Hidung berair, mata merah rasa gatal, sukar bernafas dan paling teruk tu siap dapat pakej demam selsema

Korang pernah kena cam gini?

Ni zaman dulu memang slalu la gee dapat masalah macam ni lagi-lagi bila pagi. Rimas pun ada rasa. 

Sampai kan gee ingat benda ni tak boleh nak sembuh sampai bila2

Kisahnya satu hari zaman dulu tu sebab obses nak kulit cantik 

So carik punya carik dan jumpa la vitamin C ni bagus untuk skin. Dia tulis vitamin C bagus untuk masalah jerawat, kulit kusam, kulit berminyak, also bole bantu hasil kolagen (ni paling buat gee tertarik sebab body kita tak boleh hasil sendiri)

So gee google apa vitamin C yang bagus dan jumpa la Shaklee Vitamin C!



Macam ni la rupa vitamin C shaklee


Saat ni la pekenalan pertama gee dengan ShakleeπŸ˜ƒ (dalam 3 tahun lepas rasanya laa hihi)

Dah order semua tu dan sampai so gee mula consume 

Tak sangka tak sampai 1 bulan consume gee perasan masalah pagi bersin tu dah berkurang

Ya Allah rupanya bole elok bersin ni dengan vitamin C 

Alhamdulillah syukur sangat ya Allah asbab amal vitamin C dah elok bersin tiap pagi ku. TQ Allah kerana pertemukan gee dengan Shaklee ni.

So gee teruskan je amik tak nak skip dah sampai la sekarang

Ni kisah benar bukan rekaan untuk jual semata yer (bole tanya famili gee sendiri).






Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Friday, August 11, 2017

2 Produk Shaklee yang Paling Gee Suka


Dalam banyak suplemen Shaklee tu ada dua item yang gee paling suka. Dua ni jugak yang gee mula mula amik sejak kenal Shaklee.

Sebab apa? Ok jom Gee share sikit kat korang yer.


VITAMIN C PLUS 




Ni yang pertama gee consume dulu. Memang jatuh cinta terus. Mula dulu amik untuk kulit. Tapi tak sangka resdung pulak ok skali. Gee dulu jenis slalu bersin, hidung sensitif if kena habuk or debu. Kerap selsema. Alhamdulillah sekarang dah ok. 

Part kulit memang best la vitamin C ni. Jerawat memang jarang sangat dah naik. Ada pun naik dia cepat kecut. Parut takda yang tinggal. Biasa akan cepat hilang. 

Kulit muka jugak Gee rasa lebih lembut banding dulu. Sebab dulu muka gee ada jerawat pasir. Rasa la kasar dan tak licin bila pegang muka tu. 


ESP - Energizing Soy Protien




Ni paling best. Sedap pun ya. Paling syok tu kenyang sangat la minum seshake ESP ni tiap pagi. Gee suka amik pagi sebab jarang nak amik heavy meal pagi tu kan. 

Untuk kulit among the best & must! Sebab protien ESP ni penting untuk renew sel kulit kita. Once konsisten amik ESP ni kan, boleh rasa kulit jadi lebih cerah, tegang, parut pudar, kulit berminyak dah ok, jarang kena sunburn dan berat pun mantain yer. Best kan. 


Gee nak share jugak even rasa segan ni hihihi. Muka 3 tahun lepas. Hehe 

Macam kureng tembam dah tang pipi.




Jika tanya tang berat tu, berat gee memang lebih kurang jer dari dulu. Tak berubah. Cuma rasa badan rasa lebih sihat. 

Syukur Alhamdulillah Ya Allah.









Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!









Friday, August 4, 2017

Testimoni Vitamin C untuk Jerawat


Muka banyak naik jerawat?

Harini Gee nak share satu testimoni dari customer Gee sendiri.

Customer gee ni amik Vitamin C untuk jerawat. Mula-mula beliau cerita kat gee yang muka kerap naik jerawat dari bulan Oktober tahun lepas. Parut pun susah nak hilang. So beliau nak cuba produk Shakle untuk perbaiki masalah jerawat.

Pertama kali cuba Vitamin C Saklee ni dan mula consume vitamin C dari bulan May 2017.

Dalam masa 3 bulan dan tak abis lagi sebotol Vitamin C tu jerawat dah kecut. Takda lagi naik jerawat besar ok kecik. Sekarang yang ada tinggal parut je lagi. Alhamdulillah.

Ok. Ni gee share gambar muka beliau sebelum dan selepas. Jelas nampak beza dia kan. Dalam 3 bulan jer dah dapat hasil macam ni. Baru amik Vitamin C.



Ok. Gee nak share secara ringkas kebaikan Vitamin C untuk kulit. 

Nama panjang vitamin C Shakled ialah SR VITAMIN C PLUS. Satu botol biasa boleh tahan hingga 5-6 bulan. 

- Membantu penghasilan collagen dalam tubuh
- Perlindungan daripada sinar UV
- Mengurangkan kesan sunburn
- Mengurangkan parut & masalah jerawat
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
- Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
- Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
- Kulit lebih glowing & radiant


** Fakta Vitamin C Shaklee - 1 tablet membekalkan 7.5 biji buah oren **


Harga Vitamin C Shaklee? Sangat jimat dan mampu milik. Vitamin C antara paling laris untuk kulit. Tiap hari customer order. 






Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Friday, July 21, 2017

10 Tips Jerawat Patut Anda Amik Tahu

Gee banyak dapat mesej dari prospek dan customer yang ada problem JERAWAT ni. 

So Gee nak share sikit tips untuk yang ada masalah jerawat. 


1- Paling penting JAGA MAKAN. Elak fast food, junk food. Senang citer makan yang sihat2 la. 

2- Detox badan buang toksin. Jerawat ni tanda badan ada toksin. So wajib detox!

3- Jangan sesekali kacau jerawat. Jerawat pecah memang potensi tinggi untuk naik balik jerawat area tu. 

4- Rajin cuci muka. Pencuci muka pun kena pilih yang sesuai. Jangan main beli jer tu yang jerawat tak elok-elok.

5- Rajin makan vitamin C. Vitamin C ni tinggi antioksidan untuk lawan radikal bebas. Radikal bebas ni juga boleh sebab jerawat. Paling penting vitamin C sangat penting untuk sintesis collagen dalam badan kita. 

6- Makan bawang putih. Ada berani. Bawang putih ni antibioti semulajadi, antibakteria. So dia boleh bantu bunuh bakteria jerawat. Kalau muka jenis jerawat sentiasa naik jer wajib sangat amik. Tapi uolls tak berani makan kan? Amik Garlic tablet dari Shaklee.

7- Jangan STESSS! Makin stress makin naik jerawat.

8- Jaga kebersihan diri. Contoh bantal sarung tilam tu mesti rajin cuci kalau boleh tiap minggu. Kadang kita dok jaga benda lain tapi tak sedar benda remeh macam ni yang jadi faktor jerawat jugak. 

9- BERSABAR! Nak rawat jerawat wajib bersabar. Memang amik masa. Adik Gee ada masalah jerawat memang amik masa sangat. 

10- KONSISTEN. Rawatan untuk jerawat perlu usaha yang konsisten ok. Nak tengok muka cantik bersih licin dari jerawat bawak2 lah konsisten dan rajin buat. 


Ok. Tu dulu gee share setakat ni. Moga bermanfaat . Boleh share jika rasa dapat bantu korang ok. 


× × ×


Selain dari tu, gee nak share skali supleme untuk kulit jerawat. Suplemen ni untuk bantu rawat dari dalam. 





ALFALFA COMPLEX 
- agen detox yg bantu membuang toksik dalam badan & usus, membersihkan darah. Usus kotor antara punca jerawat naik

GLA COMPLEX
- bantu menstabilkan hormon dalam badan. Hormon juga sebab jerawat naik. 

VITAMIN C
-vitami penting utk mengekalkan kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yg cukup untuk kulit. Jerawat cepat kecut.

ESP
-membekalkan protin yg cukup untuk kulit. Protin bantu renew kulit baru yang lebih sihat. Kulit akan jadi lebih sihat, bersih, anjal dan cerah. Memudarkan parut bekas jerawat hitam!

B-COMPLEX 
-vitamin anti stress. Stress juga menyebabkan jerawat makin banyak & teruk.

GARLIC
-antibiotik semulajadi untuk tubuh yg membantu membunuh bakteria pada kulit yg menyebabkan jerawat. Memakan garlic adalah satu petua kecantikan orang Korea.



Testimoni yang guna dan amal set jerawat shaklee. 












, , 








Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Wednesday, June 7, 2017

Makan Collagen Shaklee Tak Sampai Sebulan Dah Dapat Hasil!


SEMPAT KE DAPAT KULIT CANTIK BERSIH SEBELUM RAYA?

Alhamdulillah. Puasa dah masuk hari ke 11.

Ada yang tanya sempat ke nak dapat kulit bersih cantik raya nanti. 

So Gee rekomen amik CLAGEN POWDER. Penangan Collagen Powder ni lain sikit. Efek dia macam roket! 

Kenapa?

Sebabnya ada customer yang makan dalam kotak pertama dah rasa perubahan kat kulit. Kotak pertama tu dalam 2 minggu je tau. 


Jom gee share secara ringkas KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER;

•Menyokong penghasilan kolagen dalam tubuh secara semulajadi 
•Kulit lebih berseri dan licin
•Mengecilkan liang pori
•Mengurangkan garisan halus 
•Mengurangkan kulit kering & menggelupas, kulit lebih lembap & halus
•Menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang (termasuk payudara & pinggul)
•Rambut & kuku lebih kuat, tebal dan bersinar
•Menghilangkan pigmentasi penyebab utama jeragat
•Mengurangkan tompokan bulat bawah mata
•Menjaga kesihatan sendi (pergerakan lebih aktif)
•Melegakan ketidakselesaan mata
•Membekal nutrisi & penghidratan
•Meningkatkan prestasi tenaga
•Memulihkan saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf 
•Melindungi kulit dari radikal bebas 





Rasa nak kulit cantik gebus raya ni meh join kami untuk misi cantik dengan Collagen Powder!


Jom cuci mata tengok testimoni Collagen Powder dari consumer Collagen;