Showing posts with label register. Show all posts
Showing posts with label register. Show all posts

Sunday, August 13, 2017

Tawaran Hebat Untuk Ahli Baru Shaklee





OFFER MERDEKA 60!

Offer untuk Ahli Baru yang Register Shaklee bulan Ogos ni.

Ada special untuk korang semua.


Buat belian mana-mana produk Shaklee dalam 100UV atau dalam RM400 lebih korang berpeluang untuk dapatkan; 

1- Shaker Shaklee Coral Orange RM18 @

2- Beli sebotol Vitamin C RM60 saja (normal price Rm104, jimat Rm44!)

@ Beli keduanya dengan harga RM78.



Lawa kan shaker dia :))


Ada satu lagi boleh dapat keahlian secara PERCUMA. Yang ni untuk mereka yang ada buat belian dalam 200uv atau dalam RM800 dalam satu resit. 


* * *


Bagi yang berminat nak buat bisnes Shaklee? Ni terpulang siapa yang nak join. Gee tak paksa buat. 

Ok. Kenapa bisnes Shaklee ni sangat enjoy? Jom baca ... 

✅ Tak perlu modal tinggi
✅ Hanya yuran keahlian seumur hidup yang murah dan berbaloi
✅ Tidak perlu pegang stok
✅ Hanya buat order melalui website & Shaklee yang akan pos kan kepada customers
✅ Banyak pilihan produk / supplemen yang sesuai dengan permasalahan / penyakit yang dialami
✅ Dalam masa yang sama dapat nikmat kesihatan & kecantikan
✅ Time freedom. Tidak ada working hour
✅ Untung runcit sehingga 15-20%
✅ Menikmati bonus pada setiap pertengahan bulan
✅ Leadership bonus. Bila dah naik rank, kita bertanggungjawab untuk memastikan downline kita turut berjaya. Ni konsep dalam Shaklee, kita bantu downline berjaya dulu baru dapat. 
✅ Ada rezeki, boleh dapat car bonus. Nak beli kereta, tak payah keluarkan duit. Bestnyaaa kan. Car bonus di dalam bentuk cash Shaklee bagi  
✅ Conference. Free trip to local & international. 5 Bintang! Dan boleh pergi umrah skali bagi yang muslin tau. Best kan ^_^ 


Dalam Shaklee, siapa berusaha lebih, dia akan dapat. Tidak menjanjikan yang atas akan terus atas. Downline pun boleh pintas upline kalau dia ada effort & extra commitment.

Seronok kan dalam Shaklee ni. Sebab buatkan kita rasa yang kita sebenarnya banyak penyakit, tapi kita buat-buat sihat dan tak ambil endah tentang kesihatan. Dengan pencemaran udara, air, pemakanan tidak seimbang, berminyak, dsb. Confirm 100% sihatkah kita?

Sebab itu kita perlukan supplemen / makanan tambahan yang dapat support kekurangan dalam badan kita, apa yang perlu dibuang dari dalam badan kita. Segala toksin yang dah lama bertapak, usus yang berkerak, angin yang tersimpan. Tak nak buang ke semua tu? 

Sekarang ni musim kawan-kawan pregnant & berpantang. Shaklee pun ada set hamil, berpantang, menyusu ya. Boleh dikatakan supplemen Shaklee ni complete menyediakan supplemen yang sesuai untuk tubuh badan kita.

Yang sedang ikhtiar untuk hamil pun kami ada set kesuburan suami isteri. Set kurus, set kecantikan, set jerawat, set gastrik, set migrain, set resdung, set darah tinggi, set kencing manis, dan macam-macam lagi. Kita wajib untuk ikhtiar supaya sihat.

Shaklee memberikan apa yang diperlukan oleh tubuh. Jika terdapat kekurangan, insyaAllah supplemen² ni akan membantu sebaiknya.

Free consultation. New memberships are welcoming. Yang nak jana side income & serius buat bisnes Shaklee, boleh roger Gee. Gee cuba bantu dan guide korang insyaAllah.








Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!