Sunday, June 4, 2017

Detox Cara Shaklee


Testimoni panas dari geng #ShakleeDetox 🏅

Kempen Detox Shaklee

Rata-rata semua ok dan Survive program Detox masing-masing. Paling best dapat rasa efek badan ringan dan lebih bertenaga untuk bergerak dan melakukan ibadah harian. Lagi-lagi ni bulan Ramadhan ya. Alhamdulillah

Program ni sangat best sebab ia menekankan secara khusus teknik kawalan makanan seimbang, saranan senaman berkualiti dan keperluan supplement yang  berkesan membantu program ini bergerak lancar sepanjang bulan puasa ni. Ada pilihan 7 hari atau 30 hari program plak tu.Sangat fleksibel dan sesuai untuk semua yang nak detox!


Kenapa kena detox?

Yelah kita ni saban hari terdedah pada pencemaran udara yang teruk, pemakanan yang tak diketahui tahap nutrisinya jika terdedah bahan mentah pada racun yang kita tak nampak dan tak amik kesah dan paling teruk, kita tak pentingkan gaya hidup sihat pun.

Tu yang parah sampai tahap toksin melampau naik sampi stress.Dah stress mesti nak makan kan tu lah jadinya.

STRESS EATER!

Gejala stress dan gaya hidup tak sihat ni menyebabkan kualiti kesihatan dan kecergasan badan semakin menurun! Jerawat tumbuh berbatu-batu, sembelit, gastrik, keletihan sampi mengganggu keharmonian rumah tangga. Semua bersangkut paut beb.

Nilah sebab nye kami nak ajak korang berDETOX!

Kempen ini dah ramai yang sertai dan alhamdulillah semua merasai perbezaannya lepas Detox!

Jom ambil tahu dan sertai team DETOX kami sekarang!


P/S Menu healthy plate kene makan nasi tau. Kami bukan diet paksaan tapi relaan seimbangnya.

Kami bantu pada yang mahu~


Jom kita tengok testimoni dari geng detox shaklee;










Thursday, May 18, 2017

Cara Mudah Buang Whitehead Di Muka


GOODBYE STUPID HEAD!

Head kepala ke? BUKAN. Ada yang tanya gee pasal whitehead & blackhead! 

Gee apa lagi terus rekomen GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE! 

Sebab dia best sangat sangat. Gee sendiri pun guna. Wajib la gee share benda best kan?!




Macam mana guna? 

Mudah saja cara dia. Sapu atau sental makeup remover Nutriwhite hari-hari kat muka. Rajin buat boleh hilang segala 'stupidhead' kat muka tu tau. Tapi yang penting korang kena rajin la ye. 


Meh gee share sikit pasal bestnya MAKEUP REMOVER ni untuk korang:

1. Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit muka. 

2. Dalam dia ada kandungan Tunas Pokok Bic untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit kita.

3. Ada Aloe untuk menyegarkan dan menegangkan kulit.

4. Paling best dia tidak berminyak dengan aroma semulajadi! Jerawat pun tak naik lepas guna.  

5. Semua orang boleh guna Makeup Remover Nutriwhite ni.


Sangat berbaloi guna remover ini tau. Tahan lama. Gee sendiri guna dah lebih 6 bulan satu tiub tu. Dan confirm lepas korang guna makeup remover korang rasa puas hati sangat dan nak order lagi!






Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!