Tuesday, October 17, 2017

Promosi Ostematrix 3 Hari!


Sempena Hari Osteoporisis Sedunia, Shaklee Malaysia buat promosi best!

Promosi dia,

Beli 3 botol Ostematrix dapat diskaun 5%! 

Tapi promosi ni valid untuk 3 hari saja yer 





Ok. Sekarang gee nak share apa Ostematrix ni pulak.


Bagi yang tak suka or jarang minum susu macam gee tu solution dia korang semua bolrh amik OSTEMATRIX. Cukup untuk bekal kalsium untuk tulang, sendi dan otot badan! Telan saja tau. Mudah!

Daripada tak ambil kalsium terus atleast bila consume Ostematrix ni dapat lah bekalan Kalsium, Magnesium, Vitamin D, fosforus, zinc, kuprum, mangan dan boron dalam tiap biji Ostematrix tu.





Jom Gee share kebaikan OSTEMATRIX:

-Menguatkan tulang dan gigi 
-Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
-Memulihkan kekejangan, kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy)
-Meringankan stress
-Menstabilkan tekanan darah
-Meringankan sakit ketika haid (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
-Membantu kekal bertenaga dan bersemangat
-Membantu masalah gastrik
-Membantu dalam pengurusan badan
-Mengatasi sembelit
-Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus
-Memperbaiki jantung berdebar & menstabilkan denyutan tidak sekata penyakit jantung
-Menggalakkan tidur yang lebih selesa
-Lebih mudah untuk bangun pagi
















Promosi Ostematrix hanya sah untuk 3 hari saja!







Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!


Tuesday, October 10, 2017

PROMOSI ESP SEPANJANG OKTOBER 2017

Baru sempat nak update promosi ESP bulan ni. Tak terlambat lagi kan hihi

Ok. Sepanjang bulan Oktober shaklee bagi offer untuk ESP.





Ok. Gee share dulu manfaat dan kebaikan bila consume protien ESP ni;

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata

✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta jeragat

✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING

✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads

✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda

✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus

✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus

✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk

✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil

✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil

✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu

✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat


Yang paling best nya ESP nih boleh diamalkan oleh seisi keluarga (not recommended for age 12 years and below).











Ok. Untuk promosi ESP bulan ni, 

Beli 4 ESP dapat diskaun 5% 

4 x RM 170 = RM 680 
less 5% = RM 646


Tapi lebih jimat jika daftar ahli, penjimatan lebih RM 100! 

Nak tau berapa jom hubungi gee segera ok. 








Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Monday, October 9, 2017

My Shaklee Story: Vitamin C

Assalamualaikum dan hi semua :) 

Ok. Entri kalini kan gee nak share macam cerita sikit la macam mana gee boleh kenal Vitamin C.

Ok. Cerita dia tak panjang sangat. Just gee harap dia bermanfaat dapat bantu korang yang ada masalah macam gee jugak,

Alkisahnya bermula, ...





Asal pagi jer bersin jadi rimas!

Siap pakej skali dapat 

Hidung berair, mata merah rasa gatal, sukar bernafas dan paling teruk tu siap dapat pakej demam selsema

Korang pernah kena cam gini?

Ni zaman dulu memang slalu la gee dapat masalah macam ni lagi-lagi bila pagi. Rimas pun ada rasa. 

Sampai kan gee ingat benda ni tak boleh nak sembuh sampai bila2

Kisahnya satu hari zaman dulu tu sebab obses nak kulit cantik 

So carik punya carik dan jumpa la vitamin C ni bagus untuk skin. Dia tulis vitamin C bagus untuk masalah jerawat, kulit kusam, kulit berminyak, also bole bantu hasil kolagen (ni paling buat gee tertarik sebab body kita tak boleh hasil sendiri)

So gee google apa vitamin C yang bagus dan jumpa la Shaklee Vitamin C!



Macam ni la rupa vitamin C shaklee


Saat ni la pekenalan pertama gee dengan Shaklee😃 (dalam 3 tahun lepas rasanya laa hihi)

Dah order semua tu dan sampai so gee mula consume 

Tak sangka tak sampai 1 bulan consume gee perasan masalah pagi bersin tu dah berkurang

Ya Allah rupanya bole elok bersin ni dengan vitamin C 

Alhamdulillah syukur sangat ya Allah asbab amal vitamin C dah elok bersin tiap pagi ku. TQ Allah kerana pertemukan gee dengan Shaklee ni.

So gee teruskan je amik tak nak skip dah sampai la sekarang

Ni kisah benar bukan rekaan untuk jual semata yer (bole tanya famili gee sendiri).






Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!