Thursday, May 18, 2017

Cara Mudah Buang Whitehead Di Muka


GOODBYE STUPID HEAD!

Head kepala ke? BUKAN. Ada yang tanya gee pasal whitehead & blackhead! 

Gee apa lagi terus rekomen GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE! 

Sebab dia best sangat sangat. Gee sendiri pun guna. Wajib la gee share benda best kan?!




Macam mana guna? 

Mudah saja cara dia. Sapu atau sental makeup remover Nutriwhite hari-hari kat muka. Rajin buat boleh hilang segala 'stupidhead' kat muka tu tau. Tapi yang penting korang kena rajin la ye. 


Meh gee share sikit pasal bestnya MAKEUP REMOVER ni untuk korang:

1. Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit muka. 

2. Dalam dia ada kandungan Tunas Pokok Bic untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit kita.

3. Ada Aloe untuk menyegarkan dan menegangkan kulit.

4. Paling best dia tidak berminyak dengan aroma semulajadi! Jerawat pun tak naik lepas guna.  

5. Semua orang boleh guna Makeup Remover Nutriwhite ni.


Sangat berbaloi guna remover ini tau. Tahan lama. Gee sendiri guna dah lebih 6 bulan satu tiub tu. Dan confirm lepas korang guna makeup remover korang rasa puas hati sangat dan nak order lagi!






Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Wednesday, May 17, 2017

Alfalfa Complex Jamu Moden Versi Shaklee

Assalamualaikum dan Hi korang semua ;)


Apa khabar semua? Moga semua sihat dan baik-baik saja yer. 


Entri kalini gee nak share satu suplemen Shaklee yang gee amik tiap hari. ALFALFA COMPLEX! Ada yang gelar Alfalfa ni sebagai Jamu Moden. Maybe sebab dia jenis telan je kot. Senang kan. Satu lagi semua orang boleh amik tak kira tua muda lelaki ke perempuan. 




Tapi kat sini gee nak share benefit ALFALFA COMPLEX untuk orang perempuan dulu. Jom kita baca sama-sama;


•Memperbaiki & mengurangkan keputihan 
•Membuang angin dalam badan
•Membantu mudah awas sekaligus elak sembelit 
•Membantu merapatkan semula faraj
•Melancarkan pengeluaran darah nifas 
•Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim 
•Memperbanyakkan susu ibu 
•Menghangatkan hubungan suami isteri 
•Menegangkan payudara 
•Memberi kelegaan masa haid 


So untuk korang yang teringin nak mencuba Alfalfa Complex ni Gee sangat rekomen sebab sangat sangat baik untuk kesihatan kita wanita tak kira yang dah kawin or belum. 













Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!