Monday, May 15, 2017

Set Jerawat Bajet dan Mampu Milik!


Assalamualaikum dan hi semua ;)

Harini gee nak share dua suplemen yang bagus untuk JERAWAT. Sejak akhir ni gee selalu dapat pm/wassap dari customer yang ada problem jerawat. 

Gee tau jerawat ni memang mencabar kan. Muka gee bila naik jerawat 2, 3 ketul dah risau gelabah semua. Apatah lagi muka orang yang banyak jerawat tu kan. 

Ada yang dah try macam-macam tapi JERAWAT still susah nak hilang kan? 

Apa kata cuba rawat dari dalam dulu. So gee rekomen Set Jerawat ni untuk korang. Kombo SR VITAMIN C PLUS GARLIC COMPEX!





Set ni dah lah murah, tahan lama pulak tau! Memang SET BUDGET untuk korang yang under BUDGET. Kombo dua ni memang POWER MEMBUNUH JERAWAT! Lagi-lagi jerawat degil tu. 

InshaAllah bila korang rajin dan konsisten makan nanti memang susah lah jerawat tuh nak naik. Hihi 


Meh gee share kebaikan kombo jerawat ni untuk korang ok. 


1. SR VITAMIN C PLUS (Tahan 6 Bulan)

- Perlindungan daripada sinar UV
- Mengurangkan kesan sunburn
-  Mengurangkan parut & masalah jerawat
-  Membantu prevent masalah jerawat degil.
-  Menjadikan tona kulit lebih sekata.
-   Menggantikan tisu yang rosak & menyembukan luka
-   Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
-    Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
-    Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
-    Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
-    Kulit lebih glowing & radiant.


2. GARLIC COMPLEX (Tahan 2 Bulan)

- Anti-Kulat, Anti-Bakteria, Anti-Oksidant, Anti-Biotik
- Anti-Bakteria membunuh bakteria, membantutkan pertumbuhan bakteria yang punca utama jerawat.
- Bunuh kuman penyebab jerawat.
- Jerawat jadi segan nak tumbuh.
- Kurangkan rasa sakit & pedih akibat jerawat.
- Menghalang penyakit berjangkit seperti selsema dan kulat (ANTIBIOTIK)
- Menghapuskan masalah keputihan kronik.
- Cuci darah membunuh kuman dalam darah.
- Kekalkan tekanan darah dan paras kolesterol yang sihat.


Dan bestnya kombo ni bukan untuk JERAWAT je, tapi untuk KESIHATAN OVERALL jugak tau! Seronok kan. Hee





* * *




Special untuk customers gee, gee akan ajarkan TIPS untuk menggunakan both ni sebagai Masker & sapuan dari luar untuk hasil yang maksimum. 

EXCLUSIVE CONSULTATION untuk customers yang purchase dari Gee semestinya! 

Whatssap: 013-5707812