Showing posts with label Herblax. Show all posts
Showing posts with label Herblax. Show all posts

Tuesday, July 11, 2017

Set Bajet Detox by Shaklee


Masih on mood raya ke?

Selamat Hari Raya Aidilfitri Gee ucapkan untuk semua umat Islam ya. Masih tak terlambat lagi kan. Hehe

Lepas raya ni memang ramai carik set detox. Semua pakat nak slim balik lepas sakan beraya. Open house sana sini. 

Sebelum buat apa apa tu gee rekomen korang WAJIB DETOX dulu badan tu. Tujuan dia nak buang semua toksin dalam badan. Time raya sakan na ko makan, ofkos kena bersih balik, buang toksin dalam usus semua tu kan. 

Boleh minum air detox. Ada macam jenis kan. Yang ni gee share cara detox lebih mudah sikit. Telan je. Tapi tapi still kena jaga makan ok.


Ok. Jom gee share secara ringkas kebaikan set detox ni. Gee gelar set ni SET DETOX BAJET. 

Set ni Gee sendiri memang ada amik jugak. Dah lama dah amik. 2 tahun dah rasanya. Gee amik untuk tujuan detox dan jaga kesihatan usus serta sistem penghadaman. 

Lagi-lagi usus tu kena jaga betul-betul ya. Ni sebagai langkal awal kita untuk elak kanser usus. 

Dah makan macam-macam tiap hari memang kena buang tiap hari jugak. Paling ideal kita kena membuang dua kali sehari. 





ALFALFA COMPLEX
- mencuci hati, darah dan usus : makanan yang sangat beralkali boleh normalkan kembali badan yang berasid, membersihkan hati, kolon, darah, menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit otot
- Dapat menyingkirkan lemak kolestrol
- Mengurangkan kolestrol, mengurangkan saponin (span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol)
- Melegakan keletihan
- Memperbaiki masalah saluran dalaman seperti kembung, ulser gastric, sembelit, hepatitis dan hyperacidity
- Sangat berkesan untuk pencernaan dan buang angin (menjadikan badsn terasa lebih ringan





HERBLAX
- pembersihan najis yang tersekat
- Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
- Membantu masalah sembelit
- Mengempiskan perut
- Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.

Korang jika berminat nak Set Detox ni boleh roger2 Gee ok. 

DETOX bukan untuk kurus saja tau. Sapa nak badan sihat, kulit cantik ker .. korang pun perlu detox jugak.



× × × × × 



Sebelum tu kan Gee nak share kat korang ...


13 TANDA BADAN ANDA BERTOKSIK TINGGI

Jom check samada badan kita ni OK ke TAK 

1) Saya selalu merasa lemah, letih dan tidak bersemangat.

2) Saya mempunyai masalah untuk fokus dan menumpukan perhatian terhadap sesuatu.

3) Saya mudah mendapat selsema

4) Saya kadangkala mengalami masalah nafas berbau.

5) Hidung saya selalu merasa tersumbat dan berkahak

6) Saya mempunyai masalah bau badan yang kurang menyenangkan sekiranya tidak menggunakan deodorant.    

7) Saya kerap merasa kembung, ‘angin’ atau penghadaman yang tidak baik terutamanya selepas makan.

8) Saya mempunyai lingkaran gelap dibawah mata atau ‘eye bag’

9) Saya mudah mendapat alahan atau allergi, eczema, jerawat atau psoriasis.

10) Saya mempunyai masalah berat badan yang susah nak diturunkan.

11) Saya kadangkala tidak membuang air besar lebih dari 2 hari.

12) Saya kerap sakit-sakit badan.

13) Saya selalu mengalami masalah bengkak atau sembab.


Ok. Ada berapa YA korang dapat?
Jika BANYAK YA makanya korang perlu DETOX tubuh sekarang!







Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Monday, November 21, 2016

Jom Cuci Usus Bertoksin dengan Herblax!


Assalamualaikum dan hi semua ;)

Cuci usus? Sebab apa perlu cuci usus?

Biasa bagi orang yang nak kurus tu memang dorang akan buat kan. Tapi sebenarnya, semua orang WAJIB mencuci usus!

Usus atau kolon sangat2 penting sebab ia sebahagian dari sistem penghadaman kita. Usus ni penting untuk kita;

- memproses makanan
- menyerap zat makanan
- menyingkir bahan buangan


Apa jadi bila usus rosak dan kotor? Ia akan bertukar fungsi dengan menyerap segala toksin dan bukan lagi membuang bahan buangan yang tak diperlukan badan kita! Ngeri kan?!

Sebab itu akan jadi macam2 pada sistem penghadaman kita seperti kembuang perut, naik berat badan, badan rasa letih tak bertenaga, sembelit, sakit kepala dan macam2 lagi. Paling kronik boleh jadi kanser usus!

Jadi, gee sarankan kita semua agar mencuci usus atau kolon untuk membuang dan menyingkir segala toksin dalam badan dan dalam masa yang sama ia dapat membantu perkembangan bakteria usus yang baik.

Usus bersih sangat penting terutama bagi anda yang nak kurus, nak kulit cantik or nak badan sihat cergas. Bila usus kita bersih .. maka segala zat makanan yang kita ambil akan jadi mudah diserap badan!


• • • • •

Bagaimana nak cuci usus?

Ok. Di Shaklee ada satu produk best yang Gee sarankan untuk anda semua .. iaitu HERBLAX!

Herblax dari Shaklee ni sangat bagus! Ia hasil gabungan 9 jenis herba yang terbaik untuk usus kita.



Bagaimana Herblax membantu?

~ ia bertindak secara lembut dan tidak mengalami sakit perut berpanjangan
~ merangsang pergerakan usus untuk melancarkan proses perkumuhan secara semulajadi
~ membersih najis yang tersekat
~ membantu sembelit
~ mengempiskan perut


Gee sendiri pun mengambil Herblax ni untuk tujuan permbersihan usus. Biasa gee ambil  4 biji sehari dalam 2 kali seminggu.

Herblax ni dia bertindak dalam 8 - 12 jam, lepas tu perut rasa memulas untuk membuang. Gee selalu sarankan jika nak ambil Herblax pastikan pagi keesokannya anda tak ada kerja penting. Normal akan ke tandas sekali, dua kali tapi lepas tu perut rasa kempis dan lega! hihi


Wajib try Herblax ni tau.. best!! 








Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;)


Wednesday, December 30, 2015

Nutrisi untuk sistem penghadaman yang sihat


Adakah anda mempunyai sistem penghadaman yang sihat ?

Sistem penghadaman yang sihat sangat penting untuk:
  • Membuang toksin dan bahan buangan dalam badan
  • Menyokong sistem imun yang kuat
  • Mengimbangi cecair dalam badan
  • Mengekalkan berat badan yang sihat
  • Menjaga kesihatan & kecantikan kulit
  • Memberi tenaga 

Namun faktor2 persekitaran boleh menganggu sistem penghadaman seperti diet yang tak sihat, sering tekanan dan stress, pencemaran, pengambilan ubatan, terdedah kepada racun serangga, dan alkohol boleh mengancam sistem penghadaman. 


Antara tanda2 anda mempunyai masalah sistem pengadaman yang tidak sihat adalah:
  • Sembelit
  • Cirit-birit
  • Insomnia
  • Pendarahan dari sistem penghadaman
  • Sakit di bahagian abdomen
  • Senak perut / kembung perut
  • Kurang selera makan
  • Susah untuk menelan
  • Ketidakhadaman
  • Alahan
  • Rasa loya / muntah
  • Masalah kulit kusam, jerawat
  • Sakit otot dan sendi
  • Emosi, tertekan
  • Nafas berbau
  • Najis berbau teruk
  • Suka makanan manis 

Tanda2 ini boleh membawa kepada masalah sistem penghadaman seperti pedih ulu hati, sembelit, kanser kolon dan ulser peptik . Jika dibiarkan ia boleh membawa kesan buruk kepada kesihatan anda !



-
-
-
-
 - 


Jom jaga kesihatan sistem penghadaman dengan Shaklee untuk kulit lebih berseri dan rasa lebih sihat dan bertenaga ! 


Di Shaklee ada 6 jenis suplemen yang boleh anda ambil untuk menjaga dan mengekalkan sistem penghadaman yang sihat.


1) Vivix

Kaya dengan resveratrol dan telah diuji dalam makmal .. nyata Vivix 10x ganda lebih hebat dari resveratrol !




Ramuan Vivix juga mengandungi polifenol yang aktif:
  • Antioksidan yang kuat – membantu melambatkan proses penuaan selular
  • Antibiotik semulajadi – meningkatkan sistem imun
  • Agen anti inflamasi yang kuat – penting untuk rawatan penyakit usus kronik 



2) Alfalfa Complex 



Alfalfa Shaklee
  • Tumbuhan yang kaya dengan vitamin & mineral
  • Penting dalam penyerapan protien dan karbohidrat
  • Membantu membersih salur darah
  • Membantu melengkapkan zat dan nutrisi dalam pemakanan harian individu



3) Herb-Lax
  • Umpama julap tetapi ia bertindak dan memberi kesan secara lembut
  • Dihasilkan daripada 9 jenis herba semulajadi
  • Terbukti secara klinikal baik untuk kegunaan jangka panjang 



4) Perppermint Ginjer Plus
  • Dihasilkan daripada 4 jenis herba terbaik iaitu daun pudina, halia, adas dan cekur manis
  • Secara klinikal ia dapat merawat dan mencegh loya, mabuk laut dan gastrik 



5) DTX Complex 


  • Suplemen untuk kesihatan hati 
  • Kajian menunjukkan ramuan utama DTX Complex menyokong keupayaan badan menghasilkan protien untuk membina semula sel2 hati 


6) NutriFeron 



  • Diekstrak dari 4 tumbuhan iaitu biji labu, biji plantago, bunga safflower dan bunga japanese honey suckle. Tumbuhan ini berupaya mengeluarkan interferon semulajadi tubuh.
  • Menguatkan sistem imun
  • Interferon pertama yang terlibat dalam sistem pertahanan terhadap patogen (virus, jangkitan, bakteria)
  • Membantu menguatkan kesihatan sistem penghadaman yang sihat 


-
-
-



Di sini cik gee juga nak kongsikan 8 tips untuk mengekalkan kesihatan sistem penghadaman
  • Makan makanan tinggi serat
  • Mengambil protien yang cukup
  • Mengehadkan pengambilan gula & lemak
  • Mengekalkan badan hidrat
  • Bersenam selalu
  • Bertenang
  • Mengehadkan pengambilan kopi, teh, jeruk & makanan pedas
  • Berhenti merokok dan hadkan pengambilan alkohol 













Hubungi Cik Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


http://zianaeunos.blogspot.my/p/ahli-shaklee.html


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812


Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.




Thursday, September 17, 2015

Sembelit | 3 vitamin bantu masalah sembelit






Assalamualaikum dan Hi :)

Apakah sembelit?

Sembelit berlaku apabila kurang membuang air besar atau sukar membuang air besar. Dari segi perubatan, mereka yang mengalami sembelit apabila membuang air besar kurang daripada 3 kali dalam seminggu.


Apakah yang menyebabkan saya sembelit?

Sembelit berlaku biasanya disebabkan kurang minum air terutama air kosong/ mineral, kurang mengambil makanan berserat, kerap mengambil ubat seperti ubat gastrik & ubat darah tinggi. sikap suka menangguh untuk membuang air besar juga boleh menyebabkan sembelit.


Apakah tanda-tanda saya sembelit?

- Tanda yang paling jelas ialah tidak membaung air besar selama beberapa hari
- Najis keras, hitam dan berketul-ketul
- Sakit ketika membuang air besar dan terpaksa meneran
- Sakit perut
- Perut buncit
- Rasa tidak puas membuang air besar
- Badan dan mulut berbau
- Badan cepat letih & malas
- Hilang selera makan
- Masalah kulit


Apakah kesan sembelit? 

Sembelit jika tidak diatasi boleh memberi kesan kepada tubuh dan kesihatan.

Badan banyak toksin. Keadaan ini boleh menyebabkan pengambilan nutrien kurang berkesan kerana ia tidak sampai kepada sel.

Bahan toksin yang banyak di dalam badan boleh meningkatkan paras radikal bebas.

Usus tersumbat kerana najis melekat pada dinding usus besar.

Sembelit juga boleh menyebabkan risiko kanser seperti kanser usus/kolon dan juga kanser lain. Apbila proses detoksifikasi kurang cekap akan menyebabkan sel berasid, sel kekurangan oksigen dan ini boleh menggalakkan petumbuhan sel-sel kanser.


Bagaimana saya nak mencegah & mengelak sembelit?

Sebenarnya untuk mencegah & mengelak sembelit berlaki tidak susah. Amalkan beberapa rutin harian sudah cukup seperti kerap mengambil sayuran & buah-buahan dalam diet harian minum air yang cukup (air kosong/mineral dalam 2-3 liter sehari) dan pengambilan laksatif herba / moden. 

Satu lagi alternatif yang cik gee boleh cadangkan ialah pengambilan supplement. Ada 3 jenis supplement yang dapat membantu memperbaik dan mencegah sembelit dan cik gee gelar set ini sebagai agen detoks.


Alfalfa Complex 

Tumbuhan alfalfa lebih dikenali sebagai raja segala tumbuhan kerana akar alfalfa boleh menjalar sehingga 20 kaki bawah tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. Alfalfa Complex pilihan terbaik untuk sembelit kerana ia mengandungi serat. Alfalfa Complex juga boleh membantu membuang toksin dari badan termasuk membersih hati dan kolon. Sifat alfalfa yang beralkali sangat baik untuk meneutralkan badan yang banyak asid. Alfalfa Complex ini di datangkan dalam 2 pek iaitu satu pek 330 biji dan satu lagi 700 biji. Setiap biji / tablet alfalfa shaklee ni mudah ditelan dan boleh juga dilarutkan di dalam air suam.


Herblax 

Ramai yang menggelar herblax sebagai julap. Tetapi ia bersifat ‘julap lembut’ dan terbukti secara klinikal baik untuk kegunaan jangka panjang. Herblax adalah hasil kombinasi 9 jenis herba semulajadi yang baik untuk masalah penghadaman termasuk sembelit. Ia membersih secara lembut dan mengembalikan proses semulajadi pergerakan usus. Herblax juga membantu membersihkan usus dengan mengeluarkan semua najis lama dan yang tersekat di dalam tubuh.


Peppermint Ginger Plus

Daun pudina, halia, adas dan cekur manis. 4 tumbuhan herba ini yang digunakan untuk menghasilkan Peppermint Ginger Plus. 4 herba terbaik dari barat & timur ini sangat baik untuk membantu masalah pengahadaman termasuk gastrik, loya dan mabuk laut.

Pudina membantu masalah penghadaman, halia pula untuk melegakan jika ada masalah perut & usus yang tidak selesa, pokok adas membantu melegakan sakit perut dan cekur manis melegakan masalah pencernaan.

Dan peppermint ini boleh dicampur dengan alfalfa kemudian dilarutkan dalam air panas sebagai minuman herba sekaligus membantu mencuci usus dan perut.

'
'
'


Satu lagi yang boleh membantu sembelit dan boleh diambil oleh ibu-ibu mengandung yang ada sembelit iaitu Ostematrix.

Ostematrix terkenal sebagai supplement kalsium. Bagaimana ia boleh membantu sembelit? Di dalam ostematrix ada magnesium. 400mg magnesium di dalam Ostematrix bukan saja membantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkannya tetapi ia juga sangat membantu masalah sembelit. Magnesium akan bertindak melegakan otot dalam usus supaya otot usus menjadi lembut dan menegelakkan sembelit. Magnesium juga akan menarik air ke dalam usus untuk menambahkan jumlah air ke dalam susu bagi membantu melembutkan najis.


'
'
'

Testimoni Pengguna #shakleeeffect















Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus 


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116 


SMS / WHATSAPP : 013-570 7812



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.


Thursday, August 20, 2015

Cara mudah atasi sembelit dan masalah terlalu lama membuang



Tahu tak kalau tak membuang setiap hari tu antara TANDA yang sebabkan PERUT BUNCIT. So hati-hati ya. Jangan ingat ini normal. Jangan dibiarkan. Lama-lama boleh jadi BUASIR!

Cik Gee ada penyelesaiaannya untuk awak awak yang ada masalah sembelit & sukar membuang atau mengambil masa terlalu lama dalam tandas untuk membuang. 

Pendek kata HERBLAX ini macam julap lembut.. bukan macam julap yang biasa di pasaran. Sebab dia bagi effect perut akan memulas sebelum nak membuang dan lepas saja selsesai membuang terus perut akan rasa ok!

Kalau dalam sehari awak makan macam-macam kan, HERBLAX ini antara benda wajib awak ambil sebelum tidur. Sangat best, esok pagi "kompom" membuang.. lega rasa ^ _^


Jom cik gee perkenalkan HERBLAX dari Shaklee.

HERBLAX ini sebenrnya campuran 9 jenis herba herba semulajadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.


Jom baca manfaat dalam setiap biji HERB-LAX yang anda ambil:
-Membersih najis yang tersekat
-Menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut
-Mengempiskan perut
-Mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus
-Mengurangkan / memberi kepejalan pada perut
-Mencuci bersih usus dari segala toksin
-Membantu membuang toksin dan membawa keluar lemak dari badan (bagus untuk kuruskan badan)


Siapa perlukan HERB-LAX :
-Pengamal tegar ubat tahan sakit
-Mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
-Mereka yang mengalami banyak jerawat
-Pesakit gout
-Mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen



Apa kata mereka yang mengamalkan HERB-LAX ini :












Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya. 

Wednesday, June 24, 2015

Set Slimming Shaklee Paling Laris




Assalamualaikum dan Hi semua ")

Sekarang ni ramai yang telah memilih untuk kurus secara sihat dengan bantuan supplemen / makanan tambahan. Tapi perlu anda ingat suppulemen / makanan tambahan ini HANYA membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan ya. Suka cik gee nak ingat yang pengambilan makanan tetap perlu dikawal.


Ada 3 KONSEP MUDAH dalam Set Slimming Shaklee , iaitu bakar - buang - bina. Dan biasanya Cik Gee highly recommend 3 product ni :


BAKAR - OMEGA GUARD
Ia penting untuk bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan. Sangat penting ya sebab kita kerap mengambil makanan berlemak tiap hari. OMEGA GUARD juga bantu tingkatkan metabolisme tubuh. High metabolisme, lemak dibakar lebih cepat. Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar.


BUANG - HERBLAX
Membantu buang lemak yang dibakar tadi. HERBLAX juga menyingkir toksin dalam badan. Bila badan bersih dari toksin, proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. Yang ada sembelit, jarang membuang or susah nak membuang air besar juga digalakkan untuk ambil HERBLAX bagi memudahkan proses pelawasan.

*Herblax ini tak perlu diambil setiap malam. Cukup 2-3 kali seminggu.


BINA - ESP
Sangat penting untuk jaga otot supaya metabolisma tinggi. Bila dah kurus nanti tak ada la badan cepat naik dan otot menggeleber. Terutama yang malas bersenam memang perlu ambil ya.

Info ESP - ESP membantu kawal selera makan dan memberi rasa kenyang lebih lama. Boleh bantu prevent gastrik sekali. Badan pun rasa lebih cergas bertenaga lepas minum ESP. Paling best kalau ada masalah kulit seperti jerawat, berminyak, kesan hitam, parut, ESP sangat membantu. Sebab tu paling ramai customer CIK G suka ESP ni. Oh yaa ibu-ibu pun boleh ambil ESP jugak.


* Paling penting bila mengambil supplemen ni perlu KONSISTEN ambil hari hari ok.. baru dapat kesan TERBAIK. 









Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty Shoppe



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.




Thursday, April 16, 2015

Kurus dan Langsing dengan Shaklee



** Bulan ini adalah bulan kurussss !! kebetulan ada PROMOSI CINCH SHAKE + LEICTHIN bulan April ini ** memang terbaik untuk kurus menjelang raya kali ini kan **


Ingin KURUS & RAMPING secara sihat dan berkesan ??!


Satu pilihan terbaik untuk membantu program kuruskan badan ialah Cinch Shake dan Lecithin ! 


Cinch Shake Mix 

- lengkap dengan karbohidrat, protien, fiber, vitamin dan mineral menjadikan ia sesuai untuk membantu anda menguruskan badan anda.
- diet yang tinggi protien sangat perlu untuk meningkatkan metabolisme tubuh
- mengenyangkan sekaligus membantu menjaga nafsu makan
- juga mengandungi Leucine yang membantu melindungi otot agar bebas lemak & mengelak BERAT NAIK SEMULA !!


Lecithin
- membantu mencairkan & memecahkan lemak agar mudah dibawa keluar
- mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh darah sekaligus membersihkan salur darah
- menghalang obesiti dan ia membantu mempercepatkan pembakaran lemak jika diambil dalam kuatiti yang banyak
- juga bagus untuk sembelit kerana ia sangat membantu melembapkan usus & meleraikan toksin yang terdapat di dalam usus


Satu lagi HerbLax
- salah satu agen detox yang akan membantu membuang lemak dan toksin keluar dari badan
- membantu membersih dan membuang najis-najis lama yang tersekat di dalam badan
- sangat membantu masalah sembelit
- juga memberi kepejalan kepada perut jika diambil sercara berterusan




TESTIMONI PENGGUNA ~



















Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty Shoppe



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.