Showing posts with label NutriWHite. Show all posts
Showing posts with label NutriWHite. Show all posts

Thursday, May 18, 2017

Cara Mudah Buang Whitehead Di Muka


GOODBYE STUPID HEAD!

Head kepala ke? BUKAN. Ada yang tanya gee pasal whitehead & blackhead! 

Gee apa lagi terus rekomen GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE! 

Sebab dia best sangat sangat. Gee sendiri pun guna. Wajib la gee share benda best kan?!




Macam mana guna? 

Mudah saja cara dia. Sapu atau sental makeup remover Nutriwhite hari-hari kat muka. Rajin buat boleh hilang segala 'stupidhead' kat muka tu tau. Tapi yang penting korang kena rajin la ye. 


Meh gee share sikit pasal bestnya MAKEUP REMOVER ni untuk korang:

1. Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit muka. 

2. Dalam dia ada kandungan Tunas Pokok Bic untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit kita.

3. Ada Aloe untuk menyegarkan dan menegangkan kulit.

4. Paling best dia tidak berminyak dengan aroma semulajadi! Jerawat pun tak naik lepas guna.  

5. Semua orang boleh guna Makeup Remover Nutriwhite ni.


Sangat berbaloi guna remover ini tau. Tahan lama. Gee sendiri guna dah lebih 6 bulan satu tiub tu. Dan confirm lepas korang guna makeup remover korang rasa puas hati sangat dan nak order lagi!






Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Wednesday, February 15, 2017

Buang Whitehead dengan Makeup Remover NutriWhite


Assalamualaikum & hi semua ;)) 

Entri kalini gee nak share pasal makeup remover Nutriwhite dari Shaklee. Ni salah satu item yang Gee dah lama guna dekat 2 tahun rasanya. Alhamdulillah. Best sangat2 lagi2 tang whitehead tu!




Setiap hari gee memang paksa untuk rajinkan diri guna makeup remover Nutriwhite ni. Hihi. Walaupun kadang2 ada masa culas jugak. Tapi sebelum tidor gee akan pastikan tak skip guna makeup remover Nutriwhite untuk pastikan kulit wajah betul2 bersih. Terutama yang ada whitehead tu memang korang WAJIB buat setiap malam ok! 


Ada beza tak kalau tak guna or Gee ada terskip guna? 

Yes. Ada tau memang beza sangat2 gee rasa. Bila terskip sapu makeup remover Nutriwhite tu muka rasa macam tak bersih macam ada something jer.. macam kasar2 je kat area hidung pun ada. 


Ok. Bagaimana Makeup Remover Nutriwhite boleh membantu? 

1. Ia bertindak membuang kotoran, sel kulit mati dan daki2x di muka dengan lebih bersih termasuk buang WHITHEAD! Efeknya kulit rasa lembut dan licin!  

2.Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit.

3. Aloe pulak untuk bantu menyegarkan dan menegangkan kulit!

4. Rumusan ringan dan bestnya makeup remover ni tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan. 


Sangat berbaloi guna remover ini tau.. Tahan lama! Gee sendiri guna lebih dari 6 bulan untuk satu tiub tu. Dan gee confirm lepas korang guna rasa puas hati dan order lagi. Jom2 dapatkan makeup remover ni sekarang juga! 


Jom cuci mata tengok testimoni dari kawan2 Gee sendiri yang dah guna makeup remover Nutriwhite ni. 












Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Saturday, November 19, 2016

3 Cara Nutriwhite Jaga Kulit Jadi Cantik



1. Gentle Action Makeup Remover 

Gee sangat suka dengan makeup remover Nutriwhite. Sangat2 lah best! Muka rasa bersih bila lepas guna makeup remover ni. Nak buang whitehead dan segala daki-daki termasuk sel kulit mati pun senang. Hanya perlu gosok or sental secara lembut muka dengan makeup remover Nutriwhite. 

Even tak guna makeup tiap hari pun gee memang guna setiap hari makeup remover Nutriwhite ni. Bagi yang heavy makeup user tu, gee sarankan korang wajib guna maeup remover ni! Buang dan bersihkan segala sisa makeup dan kotoran kat muka. Jika tak liang roma boleh tersumbat dan naik jerawat dan muka pun rasa kasar je kan? betul tak betul?!

Dan paling best makeup remover ni tak berminyak. Tahan lama pun ya jugak. Satu tiub tahan lebih 5 bulan - 6 bulan.



2. Gentle Deep Fomaning Cleanser 

Lepas guna makeup remover Nutriwhite, wajib bilas muka dengan cleanser Nutriwhite ni skali. Double woww!! Best! Muka memang rasa lebih segar, lembut dan tak menggelupas. Guna sikit je pun dah berbuih. 

Sama jugak macam makeup remover dia.. cleanser pun tahan lama. Satu toub gee sendiri guna hampir 12 bulan or setahun tahan. Ibarat gee beli sekalu setahun untuk cleanser ni. 



3. Soothing Radiance Whitening Softener 

Ni macam toner dah gee rasa. Gee sapu toner tiap kali lepas cuci muka or lepas mandi. Lepas sapu, muja rasa lembut dan segar. Jika tiap hari guna toner Nutriwhite ni, pengalaman gee sendiri .. ia boleh bantu kecilkan liang roma / pori-pori kat muka. Tapi ada cara dia. Ni gee akan consult khas untuk customer2 gee k . Hihi 



Bagi yang mementingkan kualiti produk skincare .. jangan risau sebab Nutriwhite ni setanding SKII, Estee Lauder dan etc . Nutriwhite menggunakan bahan2 semulajadi, dibuat oleh pakar kulit dan saintis dari Jepun dan AS dan 3 tahun pembangunan produk sebelum ia dilancarkan. Dan bestnya Nutriwhite Khas untuk Kulit Orang Asia! 


Tuesday, July 26, 2016

Kecilkan Pori-pori dengan Toner NutriWhite Shaklee




Assaamualaikum dan selamat hari raya semua :)

Entri kali ini gee nak share pengalaman sendiri menggunakan toner NutriWhite atau nama panjang dia Soothing Radiance Whitening Softener.


KECILKAN PORI-PORI

Gee dah lama cari produk yg boleh kecilkan pori2. Alhamdulillah ... Akhirnya gee berjumpa yg sesuai & betul-betul berkesan pada gee sendiri. Sebab tu gee share entri kalini moga dapat membantu mereka2 yang ada masalah nak kecilkan pori2 atau liang roma tu.

Patut pun ramai suka dengan softener (toner) NutriWhite
Rupanya boleh kecilkan pori2 gee
Gee memang suka sangattt toner NutriWhite ni

Dah la jimat sangat2
Gee beli bulan Jan (awal tahun 2016) haritu sampai sekarang masuk bulan tujuh ni banyak lagi
tak sampai setengah pun lagi tau .. gee agak2 setahun lebih tahan kot

Toner NutriWhite bukan utk pori2 saja
Tapi apa yang gee tengok toner ni juga bagus utk bagi kulit lembap, moist je
Bila pakai makeup gee perasan makeup jadi rata
Satu lagi bila ada jerawat naik pun cepat kecut tau (ni yang gee perasan lah kan)

Seronok tak seronok? Mestilah seronok kan hihi ..
Beli 1 dapat banyak manfaat pada kulit
Alhamdulillah gee seronok sangat sebab dah rasa sendiri efek toner ni


Ramai yg dah guna toner NutriWhite ni
InshaAllah sesuai utk kulit kita orang Asia sebab Nutriwhite dibuat oleh pakar kulit Jepun & AS

Berminat nak cuba boleh roger2 gee ok
InshaAllah gee akan cuba bantu anda
Whatsapp / sms ke 013-5707812


‪#‎geejualshaklee‬
‪#‎TeamZinniaAura‬
‪#‎Nutriwhite‬
‪#‎kecilkanpori‬




Monday, August 24, 2015

Cara mudah buang whiteheads dan blackheads

Asalamualaikum dan Hi ^_^

Cik Gee tahu ramai yang ada masalah whiteheads dan blackhead ini. Sebelum tu cik gee nak bagitahu dulu apa yang menyebabkan ia berlaku sebenarnya.


Sebab whitehead dan blackhead tumbuh 

Punca sebenar whitehead dan blackhead tumbuh sebab kurang menjaga kebersihan kulit. Biasa sebelum tidur kita digalak membersih muka dengan pencuci muka. Inilah sebenarnya sebabnya.




Mari .. cik gee nak bagitahu apa kaitan muka tak bersih, pori tersumbat dengan whitehead & blackhead ini.

  • Menurut Nutritionist Shaklee, kulit muka kita sangat sangat mudah terdedah kepada kotoran dan pencemaran termasuk kosmetik, air dan udara serta sentuhan. Sebab itu kita perlu membersihkan muka sebersihnya sebelum tidur.

Mudah sebenarnya nak elak dan buang whiteheads dan blackheads ini kalau tahu cara. Dengan menjaga kebersihan kulit. Caranya menggunakan makeup remover dan pencuci muka untuk memastikan pori pori tak tersumbat. sebab waktu malam adalah waktu penting sel sel kulit dalam proses pembaikan dan pembinaan semula.

Dan Cik Gee tahu ramai yang ingat kalau tak memakai makeup dan duduk di rumah sahaja tak perlu nak bersihkan muka terutama makeup remover. Salah sebenarnya. Walaupun duduk di rumah tapi muka anda tetap kena kotoran dan pencemaran.


-
-
-
-
-


Cik Gee nak berkongsi pencuci muka dan makeup remover yang terbaik, iaitu jenama NUTRIWHITE. Kenapa? Apa yang best? 


Sebab utama cik Gee pilih skincare NUTRIWHITE ialah berasaskan bahan-bahan botani semulajadi dari 16 negara terpilih dan dibuat oleh saintis dan pakar penjagaan kulit Jepun dan AS. Paling penting skincare NUTRIWHITE ini sesuai untuk kulit orang Asia!


Gentel Deep Foaming Cleanser 


Inilah pencuci muka terbaik pernah cik gee pakai. Dah setahun lebih guna bari 2kali beli. Jimat tak jimat? Paling penting pencuci muka NutriWhite ini memang membersih muka sebersihnya. Muka juga rasa lebih lembut dan segar. Memang sangat hebat la penuci muka ini. Yang dah guna tu mesti setuju dengan Cik Gee kan.
  • Rumpai laut berfungsi membuang kotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit.
  • Alga hijau membuang toksin dan mengekalkan kelembapan kulit.
  • Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. 



Gentle Deep Action Makeup Remover 

Bukan sebarang makeup remover macam yang biasa di pasaran. Tapi lain daripada yang lain. Tak melekit dan tak berminyak. Sebaliknya muka rasa lebih lembut dan bersih. Sebabnya remover ini bila sental/gosok pada muka dia akan bertindak membersih dan membuang segala kotoran termasuk whiteheads dan blackheads sekali. Cik Gee sendiri dah guna sejak 3-4 bulan yang lepas tapi tak habis lagi satu tiub. Alhamdulillah .. sejak menjadi pengguna remover NutriWhite ini Cik Gee perasan whiteheads makin kurang.
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Hasilnya kulit lebih licin, lembut dan berseri. 










Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 013-570 7812


Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.



Wednesday, August 19, 2015

6 sebab perlu pakai skincare NutriWhite #Shaklee

Assalamualaikum dan Hi semua ^_^

Cik Gee tahu sekarang ramai yang memilih skincare / produk penjagaan muka yang berasaskan bahan-bahan semulajadi. Sebab lebih selamat untuk kulit dalam jangka panjang. Sekarang ini pun banyak sangat produk penjagaan muka di pasaran sampai TAK TAHU nak pilih yang mana sesuai dan bagus untuk kulit. Bagus ke? Tak rosak kulit ke?

Nanti datang office tak nak la rakan sekerja cakap "muka ko pucat je, tak pakai makeup ke?"

Kalau nak tahu, Shaklee pun ada skincare.. (mesti ramai tak tahu lagi ni kan)
YES.. skincare dari Shaklee ni juga antara yang mendapat permintaan tinggi dari customer-customer.

Inilah dia skincare yang 'femes' sekarang !

Skincare NutiWHite ini ada 7 item kesemuanya:
1-Gentle Deep Foaming Cleanser (pencuci muka)
2-Gentle Action Makeup Remover (bersih sisa makeup/kotoran)
3-Soothing Radiance Whitening Softner (toner)
4-Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 (krim siang)
5-Daily Defense Whitening Essence (serum pencerahan)
6-Spot Whitening Treatment (hilangkan bintik)
7-Overnight Renewal Whitening Cream (krim malam)


http://zianaeunos.blogspot.com/2014/02/set-penjagaan-kulit-shaklee-nutriwhite.html
click gambar untuk details


6 sebab perlu pakai skincare NutriWhite #Shaklee

1) Tahan lama dan jimat
Contohnya pencuci muka NutriWhite tahan lebih dari 6 bulan. Cik Gee sendiri pakai lebih 12 bulan. Cuba bayangkan setahun sekali sahaja beli kan.

2) 100% dari gabungan unik botani semulajadi

3) SELAMAT & BERKESAN kerana TIADA PARABEN / BAHAN PERWARNA TIRUAN & PERASA TIRUAN 
Shaklee sangat mementingkan penggunaan bahan bahan yang berkualiti dan bebas kimia berbahaya untuk keselamatan pengguna

4) 16 RAMUAN BOTANI yang mujarab dari 16 NEGARA BERBEZA!
Yang paling menarik Shaklee sanggup menjelajah ke setiap negara untuk mendapatkan bahan bahan terbaik dan berkualiti tinggi. Bahan-bahan yang terpilih ini adalah :
  • Bearberry – meringankan, melegakan dan mengurangkan keradangan
  • Soybean – mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok
  • Skullcap – meringankan, mengurangkan keradangan dengan flavonoid
  • Beech Tree – meringankan, meningkatkan proses semulajadi dan melegakan kulit
  • Strawberry Begonia -mencerahkan dan pigmentasi
  • Mullberry – mencegah kerosakan kulit dan melembap
  • Peony – mencerahkan, melembapkan dan mengurangkan keradangan
  • Rosemary – mengetatkan, merangsangkan dan mengurangkan keradangan
  • Aloe Vera – melegakan, melembapkan dan keradangan
  • Mountain Arnica – mengurangkan keradangan dengan flavones
  • Cat’s Claw – menegangkan dan menyegarkan dengan cotechin
  • Kudzu Leaf & Roots – menegang dan mengurangkan keradangan
  • Linden – menyuburkan dan menghidrat di peringkat dalam
  • Marshmallow – melembapkan dengan tanin
  • Seaweed – mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
  • Green Algae – menyahtoksin dan melembapkan

5) Khas untuk kulit orang Asia
NutiWHite Shaklee ini hanya boleh didapati dari Shaklee di Asia sahaja seperti Malaysia, Indonesia, Taiwan, Hong Kong, China & Japan. Tidak dijual di Shaklee USA & Canada. Jadi kita tak perlu bimbang kerana sememangnya skincare ini sangat sesuai untuk orang Malaysia!

6) Formulasi dari saintis dan pakar kulit Jepun & ASShaklee telah mengambil masa 3 tahun pembangunan produk NutriWhite untuk memastikan ia betul betul berkualiti, berkesan dan selamat untuk kulit orang Asia.



Cik Gee nak share antara pengalaman mereka yang menggunakan NUTRIWHITE #Shaklee 
















Best kan? cik gee sendiri pun sekarang tengah guna cleanser dan remover dia. Yang penting NutriWhite ni guna bahan semulajadi dan bebas bahan kimia & peraben.




 


Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty Shoppe



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya. 



Friday, August 14, 2015

Jatuh cinta dengan skincare NutriWhite #Shaklee


Assalamualaikum dan hi semua ^_^

harini cik gee nak berkongsi skincare yang cik gee guna sejak setahun lepas.. alhamdulillah setakat ni memang sangat2 berpuas hati dengan skincare ----> NUTRIWHITE dari Shaklee !!

Memang sangat best .. in sha Allah cik gee TAK akan tukar jenama lain dah ,, yang paling penting sebab skincare ni berasaskan bahan bahan semulajadi ..

OK.. 2 item bawah ini adalah item wajib yang cik gee pakai setiap hari.. dan 2 item ini juga antara paling best yang SEMUA pengguna skincare NutriWhite akan ambil.
 



" Mencuci bersih wajah hingga ke dalam "

Apa maksudnya? 
Ini yang paling penting dalam penjagaan kulit wajah. dan jawapannya ada pada skincare NutriWHite. 

Gentle Action Makeup Remover
Pengalaman cik gee sendiri, makeup remover dan cleanser NutriWhite ini memang dia membersih sebersihnya wajah. Rutin cik gee hari hari akan pakai makeup remover dulu. Makeup remover ini memang lain dari yang lain. Dia membersih wajah dari sisa sisa kotoran, debu, habuk termasuk sisa makeup. 

Mungkin ramai yang ingat kalau TAK pakai makeup tak pelru guna makeup remover kan? SALAH yaa .. makeup remover ini memang WAJIB pakai setiap hari terutama sebelum tidur. Tujuannya untuk pastikan wajah bersih dari segala kotoran. sebab waktu tidur adalah "waktu kulit memperbaharui semula". 

Pengalaman cik gee sendiri bila pakai remover, memang banyak kotoron walau tak pakai makeup.. takut tengok.. terpikir sebelum ni entah banyak mana kotoran kat muka .. sebab dulu hanya pakai clenaser semata mata. 


Gentle Deep Foaming Cleanser
Lepas pakai makeup remover, cik gee akan bilasa wajah dengan clenaser. Cleanser ni memang sangat lah best. TAK ada bau wangi langsung sama macam makeup remover. Dan sangat jimat .. picit sedikit sahaja dah berbuih. Memang tahan lama. Cik gee pakai yang tiub pertama dulu pun ambik masa 12 BULAN baru habis .. bayangkan setahun sekali je beli. sekarang ni masuk tiub kedua,, masih banyak lagi .. 

Lepas setahun lebih amalkan clenser NutriWHite ni.. perubahan tu dari awal-awal dulu dah rasa. Lepas cuci muka akan rasa lembut dan segar. Lagi syok bila remover dan clenser memang sangat lembut muka. Dulu muka cik gee terutama kawasan hidung tu kasar je.. whiteheads dan blackheads pun banyak.. alhamdulillah sekarang dah makin berkurang. Kulit muka rasa smooth dan licin. Bila pakai makeup senang meresap dan licin. 

**tempoh penggunaan bergantung kepada cara anda menggunakan dan sedikit sapuan sudah memadai

**apa yang cik gee share ni bukan overclaim ya .. memang betul betul best dan sekarang pun banyak sangat pilihan skincare di pasaran dan cik gee SANGAT rekomen skincare NutriWHite ni sebab paling penting dia berasakan bahan semulajadi!!


Nak tengok bahan bahan dalam skincare NutriWHite ni boleh KLIK SINI ok.

Skincare NutriWhite ini ada 7 item semuanya boleh lihat DI SINI ..

Testimoni pengguna NutriWHite boleh lihat SINI ya..










Monday, May 25, 2015

NutriWhite Shaklee : 4 Item Paling Laris



Assalamualaikum & Hi semua !

Sekarang ni demam NutriWhite (NW) shaklee. Semua customer pakat nak cuba NutriWhite ni .. best ke tak best kan ..


Untuk makluman anda semua, 4 item (dalam gambar) antara  yang paling popular dalam set Nutriwhite, item yang paling ramai customer grab. Dan pastinya is sudah membantu ramai wanita di luar sana untuk mendapatkan kulit yang lebih CERAH, GLOWING, BEBAS PARUT, BEBAS JERAGAT & BERSERI SECARA SEMULAJADI.



Apa fungsi best 4 item ini ?

NW Gentle Action Makeup Remover
Penanggal alat solek yang licin dan tidak berminyak (tidak melekit). Bukan hanya untuk mereka yang memakai makeup semata, ia juga boleh digunakan setiap masa dan hari. Ia membersihkan sisa solekan, habuk dan kotoran sehingga jauh ke dalam kulit. Bagi yang ada masalah WHITEHEAD, ini yang terbaik untuk anda!



NW Gentle Deep Foaming Cleanser
Pencuci yang lembut dan segar yang membuang segala kotoran pada kulit. Juga bertindak mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa penggelupasan pada kulit.



NW Soothing Radiance Whitening Softener
(TONER)
Ia dirumus khas untuk menenangkan kulit anda dan mengembalikan ia kepada keadaan pH asal
kulit berasa lebih lembut dan cerah berseri
.

 
NW Overnight Renewal Whitening Cream
Krim malam yang TERBAIK !!! Ia membelai kulit anda dengan nutrien yang diperkaya sumber semulajadi di saat anda tidur. Bagi yang ada masalah kulit kering, ia akan membantu kulit kelihatan lebih lembut, cerah berseri pada keesokan paginya.



Apa yang sangat menarik tentang set nutriwhite (NW) shaklee ini adalah ianya bebas bahan kimia yang merbahaya dan tiada paraben. 


NutriWhite ini berasaskan konsep kecantikan dengan gabungan alam semulajadi dan sains yang dihasilkan oleh pakar penjagaan kulit dan para saintis dari Jepun dan Amerika Syarikat selama 3 tahun. 


Setiap bahan bahan aktif dan semulajadi daripada 16 nutrien botani daripada 16 buah negara yang berbeza. Bahan-bahan yang digunakan adalah paling tulen dan herba paling berkuasa bagi membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya. Ringkasnya produk ini menjadikan muka lebih cerah, sihat dan bersih.


http://zianaeunos.blogspot.com/2014/09/shaklee-nutriwhite-16-bahan-utama-untuk.html
Click gambar untuk details

NutriWHite ini juga sesuai untuk lelaki dan wanita !


Jom lihat apa kata mereka ...


























Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty Shoppe



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.