Showing posts with label Ostematrix. Show all posts
Showing posts with label Ostematrix. Show all posts

Tuesday, July 18, 2017

Ostematrix Bantu Mak Ayah Saya Sihat & Kuat

Selalu bagi apa untuk mak ayah or ibu bapa korang?

Sejak join Shaklee ni, Gee bagi sebotol Ostematrix kat mak ayah gee. 

Tiap bulan gee memang wajib beli Ostematrix untuk mak ayah. Dah berbotol dah gee beli. Tak ingat berapa bulan dah. 



Koleksi botol lama Ostematrix. Ada bantak lagi 
sebenarnya. Ni mak gee suka simpan. Hihi


Alhamdulillah. Bila konsisten makan Ostematrix, dia banyak sangat bantu mak ayah gee. Even gee sendiri pun amik Ostematrix ni. 

Antara efek yang kami dapat lepas consume Ostematrix; 

• Sakit lutut mak dah ok dari dulu. Kalau tak dulu nak ngadu lutut sakit lenguh lagi waktu sujud nak solat.  
• Badan pun tak rasa lenguh
• Sakit belakang/pinggang ok banding dari dulu
• Mudah bangun pagi 
• Mudah lawas 
• Boleh kawal sakit senggugut. Ni gee slalu amik bila kena period pain. 


Bagi yang tak suka minum susu tu gee rekomen korang amik Ostemateix ni. Dia kaya dengan kalsium. InshaAllah dapat topup kalsium dalam badan.


Tapi Ostematrix ni bukan ada kalsium saja ya. Ada jugak mineral lain. Ada Magnesium, Vitamin D, fosforus, boron, kuprum, zinc dan mangan. 


Ok. Gee share secara ringkas kebaikan Ostematrix. 

-Menguatkan tulang dan gigi 
-Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
-Memulihkan kekejangan, kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy)
-Meringankan stress
-Menstabilkan tekanan darah
-Meringankan sakit ketika haid (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
-Membantu kekal bertenaga dan bersemangat
-Membantu masalah gastrik.
-Membantu dalam pengurusan badan
-Mengatasi sembelit
-Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus
-Memperbaiki jantung berdebar & menstabilkan denyutan tidak sekata penyakit jantung
-Menggalakkan tidur yang lebih selesa
-Lebih mudah untuk bangun pagi


Gee suka amik Ostematrix ni. Sebab dia telan je. Bagi yang jarang minum susu, tak suka minum susu ke boleh amik Ostematrix sebagai ganti. 



Macam nilah rupa Ostematrix. Kaplet dia jenis 
mudah telan. Memang Shaklee design macam tu.




Gee nak share sikit testimoni Ostematrix untuk korang semua ok. 














Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Monday, February 27, 2017

Kaki Minum Susu ke Bukan?




Korang kaki minum susu ke?

Gee memang tak ler. Muak kot hari2 if minum Hihi. So solusinya gee telan Ostematrix ni aje udah. Dalam Ostematrix ni bukan ada Kalsium saja tau tapi juga ada Magnesium, vitamin D, fosforus, zinc, kuprum, mangan dan boron. Jadi inshaAllah semua nutrien ni akan diserap badan kita dengan  kadar 99%  penyerapan!


Apa benefit korang dapat bila amal selalu Ostematrix ni?

- Sakit2 badan, lenguh ok 
- Mudah lawas (ibu hamil & pantang jika makan selalu boleh elak sembelit)
- Sakit senggugut ok
- Baik untuk cramp, kebas2 
-Tidur lebih lena
-Mudah bangun pagi, rasa cergas 
-Sakit2 kaki, lutut ok 
- Pinggang terseliuh pun ok 
- Kawal rasa sakit gigi
- Boleh kontrol sakit migrain, pening2 (amik dgn Bcomplex lagi umpphh efek dia)


Banyak lagi sebenarnya testimoni2 Oste ni hihi. Korang kena makan sendiri baru tau. Hihi


Promo kaw2 Ostematrix bulan Feb ini

Beli 6 Free 1 
Beli 2 less 5%







Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116


FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!






Thursday, February 2, 2017

PROMOSI SHAKLEE: FEBRUARI 2017


Asalamualaikum & hi!

Bulan baru promosi baru dari Shaklee Malaysia untuk bulan Februari ni yer. Promosi kalini memang best Shaklee bagi. Sebab ada promosi Beli 1 Percuma 1! Seronok tak seronok? hihi :)


PROMOSI BELI 1 PERCUMA 1 - ALFALFA COMPLEX 

Pek 330 tablet (Expired date:  Ogos 2017)
Pek 700 tablet (Expired date: Jun 2017)


Apkah Alfalfa?

Alfalfa ini terkenal sebagai Raja SegalaTumbuhan kerana dia kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Antaranya ada protin, asid amino, serat, klorofil, 10 vitamin, 15 zat galiam, 8 enzim dan fitokimia.


Apakah Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee?
  • Agen detoks yang menyingkirkan toksin dari badan
  • Meneutralkan badan yang banyak asid 
  • Membersih hati, kolon dan darah
  • Melawan alahan seperti kulit, hidung sensitif, kurap
  • Mengurangkan masalah gastrik & gangguan hati
  • Mengurangkan bau badan, ulat air dengan berkesan 
  • Memperbaiki masalah sistem penghadaman, sembelit 
  • Menghapuskan lemak & mengurangkan kolesterol
  • Mencegah penyakit jantung, strok, darah tinggi
  • Berfungsi seperti serat yang akan menyerap kolesterol
  • Bertindak sebagai pembersih darah
  • Melawan, mencegah & memperbaiki sel-sel kanser
  • Melegakan keletihan, kelesuan badan
  • Melegakan sakit arthritis
  • Mencegah endema, pengumpulan air dalam badan

Alfalfa ni juga femes di kalangan wanita. Apa pula kebaikan Afalfa Shaklee untuk wanita2 di luar sana?
  • Memperbaiki & mengurangkan keputihan 
  • Membuang angin dalam badan
  • Membantu mudah awas sekaligus elak sembelit 
  • Membantu merapatkan semula faraj
  • Melancarkan pengeluaran darah nifas 
  • Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim 
  • Memperbanyakkan susu ibu 
  • Menghangatkan hubungan suami isteri 
  • Menegangkan payudara 
  • Memberi kelegaan masa haid 

Tahukah anda? Setiap tablet Alfalfa Shaklee ni mengandungi 300mg Alfalfa. Dan jika anda mengambil 10 tablet Alfalfa Shaklee ia menyamai khasiat segelas susu!





PROMOSI BELI 1 PERCUMA 1 - LECITHIN

180 Capsul (Expired date: April 2017)

Lecithin biasa lebih terkenal untuk kurus sebab dia bantu menguraikan & memecahkan lemak2 dalam darah kita.

Kebaikan lain Lecithin Shaklee;
  • Melembapkan & menghaluskan kulit
  • Mengaktifkan metabolisme sel 
  • Melambatkan penuaan
  • Memperbaiki alergi seperti penyakit kulit
  • Menghalang batu karang, lecithin mengemulsi lebihan kolesterol
  • Melindungi & memulih kesihatan hati
  • Mengandungi kolin yang akn mempertingkatkan kuasa pembelajaran & meningkatkan daya ingatan
  • Menghalang Alzheimer
  • Meringankan stress
  • Menghalang tekanan darah tinggi dgn menghalang arteriosklerosis & melancarkan peredaran darah
  • Memperbaiki kesihatan prostat
  • Lecithin pelembut najis berkesan dalam melembapkan usus & meleraikan toksin dalam badan


* * *

Berita baik untuk peminat Set Kurus Bajet ( kombo Alfalfa & Lecithin) ni, korang beli 1 set kurus bajet ni akan dapat 1 set lagi secara Percuma! 




* * *



PROMOSI OSTEMATRIX BELI 6 PERCUMA 1

Ostematrix mengandungi kalsium, magnesium, vitamin D, manganese, zinc dan tembaga. Dia dalam kaplet kecil dan mudah ditelan. Bagi yang tak suka minum susu atau tak mengambil kalsium, gee rekomen sangat untuk ambil Ostematrix!

Kebaikan Ostematrix;
  • Memperbaiki kejang, kebas
  • Meringankan sakit waktu haid 
  • Mengimbangi tekanan darah
  • Penenang saraf
  • Menggalakkan tidur lebih lena
  • Memperbaiki mood swing, depresi,sakit kepala & pitam
  • Mengimbangi PH tubuh
  • Menghalang obesiti bila tua kelak
  • Merangsang detoksifikasi
  • Memperbaiki sakit gastrik 
  • Mengurangkan formsi batu karang
  • Memelihara metabolisme kerangka & pertumbuhan otot
  • Mencegah osteoporosis, artritis
  • Membantu masalah sembelit bagi ibu hamil, lepas bersalin
  • Menguatkan kuku, gigi dan tulang


PROMOSI VITALEA BELI 3 PERCUMA 1

Kebaikan Vitalea for Kids untuk anak-anak:
  • Membekal 18 multivitamin & multimineral termasuk 100% Vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B
  • 200mg kalsium, magnesium, zinc, cooper dan banyak lagi yang membantu proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak
  • Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
  • Membantu menguatkan kecerdasan minda
  • Membekal makanan kepada sel badan untuk memastikan tubuh lebih bertenaga dan sihat
  • Melindungi kesihatan otot, jantung dan fungsi saraf
  • Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan 

Siapa yang perlu mengambil Vita-Lea For Kids ni
  • Yang kurang minum susu
  • Yang memilih makanan atau kurang makan
  • Yang tak suka makan sayur, buah
  • Yang kerap jatuh sakit seperti demam, selsema
  • Yang kurang aktif dan cergas

* * *



Purchase With Purchase (PWP) : Berpeluang dapat Mug Shaklee Edisi Terhad!


Pembelian ini hanya untuk:
  • Energy for Life Set (2 botol Vivix) atau
  • Daily Essential Set (ESP, Vitalea, Vita C, Omega)

Dengan setiap pembelian setdi atas itu, korang layak untuk mendapatkan:
  • Mug Shaklee Edisi Terhad ini yang berharga RM 10.60
  • 2 Creating Healthier Lives Paper Bag secara Percuma!

Tambahan untuk setiap belian 2 botol Vivix ini juga, korang layak untuk mendapat:
  • Keahlian Shaklee Percuma
  • Kos Penghantaran Percuma
  • Pulangan Wang Tunai






Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih memilih Shaklee ;)


Wednesday, December 14, 2016

Testimoni Ostematrix: Tak Ada Sakit Belakang Masa Hamil


 Assalamualaikum dan Hi :)

Simptom2 masa hamil biasa berlaku bagi sesetengah ibu hamil dan ia tidak dapat dielakkan. Antara simptom2 yang biasa berlaku ialah seperti sakit2 pinggang, sakit belakang, kejang, kebas, sembelit.


Entri kalini gee nak berkongsi pengalaman customer gee. Beliau sedang hamil dan menurut beliau sendiri, sudah 4 botol makan Ostematrix. Alhamdulillah so far beliau tak ada kena simptom2 preggy.







Ostematrix Shaklee
--------------------------

Untuk ibu2 hamil, gee memang akan mencadangkan Ostematrix. Ia bukan hanya membekal kalsium saja tapi juga ada magnesium, vitamin D, boron, mangan, zinc dan fosforus. Bagi yang TAK SUKA MINUM SUSU gee sangat2 rekomen Ostematrix ni sebab ia mudah ditelan!


Apa khasiat Ostematrix untuk ibu dan bayi?
  • membekal kalsium tambahan tanpa menganggu gugat kandungan kalsium si ibu
  • untuk pertumbuhan tulang dan gigi bayi
  • mengelak rasa kebas dan kejang
  • mengelak gigi dan tulang cepat reput (osteoporosis)
  • menghalang kejang otot masa hamil dan kontraksi yang berlaku saat melahirkan
  • mengelak sembelit masa hamil
  • membantu mendapatkan tidur lebih lena
  • mudah bangun pagi

 Best kan Ostematrix ni?! Preggy mummies dan breastfeeding mummies tu gee galakkan anda untuk consume Ostematrix ni. Ostematrix juga bagus untuk membantu penyusuan ibu.













Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Ziana Eunos



Terima Kasih memilih Shaklee ;) 



Monday, November 7, 2016

Testimoni Bebas Batu Karang dengan Shaklee


Assalamualaikum dan Hi semua :)

Alhamdulillah entri kalini gee nak share satu testimoni best dari rakan2 Shaklee di S2UMarvelous, iaitu testimoni batu karang bebas dengan ikhtiar Shaklee. Terima kasih Puan Lynn atas perkongsian ini. Moga ia dapat membantu meraka yang ada masalah batu karang.




Bagaimana Shaklee membantu batu karang?

  • Bcomplex - Lengkap dengan semua jenis vit B kompleks. Ia menurunkn oksalat (garam mineral) yang membentuk batu karang
  • Vitamin C - Mengasidkan urin, jadi batu karang takkan terhasil dalam keadaan urin yang berasid
  • Ostematrix - Suplemen kalsium yang lengkap dengan magnesium & vitamin D. Magnesium bantu menurunkan oksalat dan mencegah pembentukan batu karang
  • Alfalfa Complex - Meneutralkan badan yang berasid, mengurangkan inflamasi / infeksi, membuang toksin dari badan & mengingkir lemak, kolesterol dari badan
  • Lecithin / Omega - Membakar lemak berlebihan dalam badan skaligus dapat mencegah penyakit batu karang
  • Performance Drink - Minuman isotonik yang tak berkarbonat & bebas gula. Kandungan sitrat membantu mencegah batu karang & mencukupkan air yang diperlukan tubuh (elak dehidrasi)


* * *


Selain pengambilan suplemen, gee juga menggalakkan untuk anda menjaga pemakanan harian dan amalan hidup sihat.

Gee ada kongsikan tip2 untuk mencegah batu karang, iaitu:
  • banyakkan minum air masak
  • pastikan tubuh mendapat bekalan kalsium yang cukup
  • kurangkan minuman beralkohol atau bergas
  • kurangkan makan makanan kaya asid oksalik seperti tomato, bayam, keledek, bendi, lobak merah, daging kambing, strawberi, koko, coklat, teh, kopi segera, oren, tofu
  • makan ubat yang diberi Doktor
  • makan vitamin B6, potassium untuk mengelak batu karang ( cth: barli, ubi kentang, pisang )
  • kurangkan sumber protien haiwan dan gantikan dengan protien tumbuhan










Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjt tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp : 0135707812

FB: Nurzhiana M Yunus


Terima Kasih memilih Shaklee ;) 



Monday, February 15, 2016

Testimoni Ibu Mengandung Ada Anemia / Bleeding Ikhtiar dengan Set Asas Mengandung Shaklee




PERHATIAN: Ibu Mengandung yg ada masalah Anemia / Bleeding

Set Asas Ibu Mengandung dari Shaklee ini inshaAllah antara ikhtiar bantu mengurangkan masalah dan menambahbaik kesihatan para ibu / bakal ibu!

Jangan skip nutrisi lengkap Shaklee

Sentiasa berkesan
Sentiasa selamat
Sentiasa mesra alam


* * *


Jom ketahui fungsi & kebaikan setiap produk dalam Set Asas Ibu Mengandung ini


Bcomplex
  • mengandungai asid folik yang sangat penting untuk saraf dan tulang belakang bayi 
  • mengelak spina bifida - kecacatan pada tulang belakang dan saraf bayi
  • mengurangkan stress 
  • melegakan sakit kepala
  • memberi tenaga kepada si ibu

Ostematrix 
  • suplemen kalsium dalam bentuk tablet mudah ditelan
  • membekal kalsium dan magnesium untuk pembentukan tulang dan gigi bayi
  • membantu atasi sembelit, buasir dan mudah lawas
  • membantu tidur lebih lena & mudah bangun pagi

Vitamin C
  • membantu meningkatkan sistem imun ibu dan bayi dalam kandungan
  • mengurangkan kerengsangan kulit dan alahan masa mengandung
  • mencantikkan kulit ibu ( lebih cerah, berseri dan kurang jerawat )

Vitalea
  • multivitamin yang lengkap dengan zat besi
  • membekal tenaga kepada ibu
  • membantu ibu yang ada masalah anemia / HB rendah












Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE  :)




Tuesday, January 26, 2016

Testimoni sendiri OsteMatrix Shaklee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 


Alhamdulillah harini baru sempat nak updated blog .. dah lama sebenarnya cik gee nak share testimoni sendiri ostematrix Shaklee .

Ostematrix dah masuk dalam list suplemen yang cik gee suka ambil sekarang. Kesan ostematrix ni bagi cik gee agak cepat. Cik gee telan 4 biji tiap malam sebelum tidur , Alhamdulillah tidur rasa lebih lena dan senang bila bangun pagi. Badan pun rasa tak letih sangat.

Satu lagi mudah lawas! Ni yang paling best hihi

Sekarang ni pun mak cik gee sendiri dah habis sebotol ambil ostematrix. Mak bagitau best sangat sebab dia banyak membantu masalah sakit pinggang, badan lenguh, sakit lutut mak. Satu lagi yang best mak cakap dia lawas tiap hari. Kadang sampai membuang 2-3 kali sehari . Alhamdulillah .. sebab tu la orang mengandung di saran ambil ostematrix sebab dia bagus untuk memperbaiki sembelit.



* * *


Ostematrix Shaklee 


Nama lain dia lebih femes dengan gelaran pil kalsium. Sebab Ostematrix Shaklee kaya dengan kalsium, magnesium, vitamin D, zinc, kuprum, magnesium dan boron. Semua nutrien ini perlu ada bersama supaya mudah diserap tubuh dan menghalang endapan pada sesetengah mineral.


Bagi yang tak suka minum susu atau jarang minum susu boleh mengambil Ostematrix Shaklee!
Mudah saja hanya perlu telan!


Sebab apa ramai orang yang memilih Ostematrix Shaklee?
  • Nutrien pembinaan tulang yang lengkap
  • Terbukti secara klinikal
  • Mudah ditelan dan mudah diserap badan
  • VITAMIN SEMULAJADI! 

Kebaikan Ostematrix Shaklee
  • Memulihkan kekejangan, kebas – kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagus untuk ibu mengandung)
  • Meringankan stress dan murung
  • Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
  • Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
  • Membekalkan tenaga sesuai untuk meraka yang sibuk dengan urusan seharian atau bekerja
  • Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada pada tahap normal
  • Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
  • Membantu masalah gastrik
  • Membantu dalam pengurusan badan
  • Membantu dalam proses pembakaran lemak
  • Membantu dalam mengatasi sembelit
  • Merendahkan kandungan fosfat bagi mereka yang mengidap penyakit buah pinggan kronik

Info dan testimoni Ostematrix Shaklee , baca di sini 










Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




Monday, January 11, 2016

Nutrisi untuk sendi yang sihat (Set Kesihatan Sendi #Shaklee)


Sendi yang sihat

Tulang rawan
  • Bertindak sebagai kusyen, sebagai pelindung terhadap sendi
  • Membenarkan tulang-tulang untuk geluncuran atas satu sama lain

Bendalir sinovia
  • Sebagai pelincir sendi
  • Member khasiat kepada tulang rawan

Komponen lain
  • Tendon – struktur berserat yang menghubungkan otot pada struktur tulang
  • Ligament – serat yang fleksibel yang mengikat tulang bersama






Simptom-simptom sendi yang tak sihat
  • Bengkak
  • Berkeriut atau bunyi klik bising
  • Kesakitan
  • Lenguh2
  • Ketegangan

Siapa yang berisiko?
  • Gemuk
  • Aktif bersukan
  • Pelajar
  • Individu yang aktif bekerja





Apakah cara bagi melegakan sakit sendi?

Ubat atau suntikan? Tetapi ia hanya melegakan kesakitan dan keradangan untuk sementara sahaja dan penggunaan jangka panjang boleh merosakkan organ2 dalaman lain

Pembedahan? Ia memerlukan kos yang mahal dan pergerakan terhad


-
-
-


Jom jaga kesihatan sendi .. sendi yang sihat, kuat membolehkan kita bebas bergerak dan memudahkan urusan harian



Di Shaklee, ada 3 suplemen yang boleh anda ambil untuk menjaga kesihatan sendi
 

Langkah 1 Membantu mengekalkan tulang rawan yang sihat dengan Advanced Joint Health Tablet (AJHT) 

AJHT memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara:

  • Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia)
Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

  • Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung)
Membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.

  • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C)
Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.


Setiap ramuan AJHT telah diuji secara klinikal








Langkah 2 Mengurangkan inflamasi dengan Omega Guard

Omega Guard suplemen minyak ikan terbaik di dunia yang lengkap dengan asid lemak omega 3 termasuk EPA dan DHA.



Tahukah anda? Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkan kesihatan sendi daripada glukosamina sahaja.

Kebaikan omega 3 untuk sendi
  • Melambatkan degradasi tulang rawan
  • Mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi sekaligus boleh mengurangkan gejala2 dalam penyakit sendi
  • Bertindak sebagai pelincir untuk membantu bergerak lebih bebas apabila sendo2 berkeriat-keriut dan sakit





Langkah 3 Mengekalkan sel tulang yang sihat dengan Ostematrix









Testimoni #1


Testimoni #2


Testimoni #3









Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

SMS/WHATSAPP 013-570 7812

Instagram @shakleebygee


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)