Showing posts with label Promosi. Show all posts
Showing posts with label Promosi. Show all posts

Thursday, August 3, 2017

Promosi Shaklee 2017


Promosi Shaklee Malaysia sepanjang bulan Ogos 2017


1.  Promosi Omega Guard
----------------------------

Setiap pembelian 5 botol Omega dalam satu resit, korang layak dapat; 

Baucer RM60 (RM20 X 3)

Jika tambah lagi belian 3 botol Omega Guard, korang layak dapat;

Free Shaklee Membership (bernilai RM70)
Cash Bonus 5% (bernilai RM40)

Best kan! Dapat baucer lepastu dapat lagi free membership dan masuk duit lagi dalam akaun bulan depan. Dan semua ni Jimat RM180 yer ^_^






2. Promosi Merdeka - 60 
---------------------------

Promosi ni khas untuk Ahli Baru yang mendaftar Shaklee bulan Ogos ni. Dia tak kira nak makan sendiri atau untuk bisnes ke terpulang. 

Bila berdaftar sebanyak RM80, lepastu buat belian produk Shaklee minimum 100 uv atau belian dalam RM400 dan ke atas dalam 1 resit nanti korang layak dapat;

a) Shaker Shaklee in Coral Orange yang berharga RM18 saja



b) 1 botol Vitamin C Plus dengan harga RM60 sahaja (normal price rm104) 

* Boleh amik salah satu atau keduanya skali







3. Promosi Raikan Wanita 
----------------------------

Offer menarik untuk kaum wanita, Setiap pembelian set di bawah, korang boleh beli Follow Your Heart Thumbler dari Shaklee yang berharga RM23.32 sahaja (worth Rm80). 




> Ever Vibrant Set <

Multivitamin Vitalea 
B Complex
Vitamin C 
Protien ESP 
Omega Guard - Omega 3
GLA Complex 




> Prenatal Set <

Multivitamin Vitalea 
B Complex 
Vitamin C 
Protien ESP 
Ostematrix - kalsium 
Omega Guard - Omega 3


> Postnatal Set <

Vitalea - multivitamin
B Complex 
Vitamin C 
Protien ESP
Ostematrix - kalsium
Omega Guard - Omega 3
Alfalfa Complex 


Thumbler Merah menyala. Cantik kan :))



Jom kita sama-sama meraikan / reward diri sendiri & orang tersayang dengan wanita bulan ni yer ;))


PROMOSI SAH SEPANJANG BULAN OGOS 2017 INI SAJA!


Jom cepat sementara ada stok lagi ni ok ^_^










Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Monday, January 9, 2017

Vivix Shaklee dan Jeragat!




[ Vivix & Masalah Jeragat! ]

Mak saya umor 48 tahun tahun ni (2016). Kisahnya mak ada masalah jeragat teruk dan satu sebabnya mak ada mengambil pil perancang. Mak tak boleh stop ambil ubat perancang nanti dapat adik .. hihi

Muka mak memang dah lama ada masalah kusam dan berjeragat. Dah macam2 produk dah pakai. Kesan dia elok dan kulit jadi gebu tapi jeragat still lagi boleh nampak. Ada yang macam setompok tanda lahir dah. 
 
Sampai abah cakap " dahla, dah tak cantik nak wat camne". 


Jadi satu hari tu saya bagi la kat mak sebotol Vivix. Mula2 mak ada cakap dia rasa ngantuk la along.. Mak tak boleh buat kerja. Saya cakap teruskan je minum Vivix tu dan juga rajin2 minum air kosong. 
 
Lepas sebulan kemudian, ada nampak perubahan.. jeragat mak dah makin pudar dan kulit pun nampak bersih! Kawan2 ofis mak pon tegur. Dorang cakap mak nampak muda.. hihi. Sekarang dah nak masok botol ketiga dah mak minum Vivix ni. Hehe.. Selain tu saya pun ada add on Collagen Powder untuk mak. 

Tambahan sepanjang consume Vivix ni asma mak takde menyerang lagi. Harap2 pulih sepenuhnya.. inshaAllah 


[ Testimoni Ibu kepada Puan Akmal]


Alhamdulillah .. semoga perkongsian ini memberi manfaat dan dapat membantu masalah jeragat. 






Berminat nak dapatkan Vivix , bulan ini ada Promosi Vivix ya sepanjang Januari 2017! Sangat2 berbaloi Promosi Vivix bulan ni. Jom dapatkan sekarang juga!











Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Wednesday, January 4, 2017

Promosi Vivix Shaklee Januari 2017

 
Assaamualaikum dan hi :)


Selamat tahun baru 2017!  Untuk bulan Januari ni Shaklee ada buat Promosi Vivix! yeayyy... best kan?! Hihi. Promosi Vivix ni memang ramai yang tunggu tau sebab biasa Shaklee buat setahun skali je.



~Promosi Vivix sah hingga 31 Januari 2017~


Dalam banyak2 suplemen Shaklee, Vivix ni paling best dan paling menarik perhatian gee. Dalam 1 botol Vivix ni macam khasiat kita dapat. Dan Vivix ni siap dipatenkan! woww best tak best!


Apa itu Vivix?

Vivix adalah cecair pekat berwarna merah yang merupakan hasil gabungan daripada 4 bahan2 unik botani yang unggul iaitu Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Kesemua bahan botani ini sangat kaya dengan polifenol.




Apa pula Polifenol ?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat terbaik antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


* * *


Ok. Untuk ingrediant Vivix ini ada 4 bahan utama dia guna. Dan semua bahan2 ni sangat2 best. Nak tau best tak best jom....


1- ANGGUR MUSCADINE

Anggur ni saiz sebeser bola golf! Yess betul. Sebelem kenal Vivix ni gee tak tau pun ada anggur besar macam ni. Hebatnya anggur ni dia ada lebih satu pasangan kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. Maksudnya anggur muscadine ada 20 kromosom berbanding anggur biasa. Anggur ni ada ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan!




2- ELDERBERRY

Bukan sebarang Berry tapi berry jenis PREMIUM HIGH CLASS dalam salasilah keluarga berry uolls! Elderberry ni sangat popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.

Antara manfaat lain yang sangat penting dari Jus Elderberry adalah:
  • Kemampuannya untuk mencegah cancer, fakta ini dikaitkan dengan antioksidan yang terkandung di dalamnya.
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu dalam mengurangkan radang penyakit AIDS dan cancer.
  • Berupaya untuk menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung.
  • Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes.
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.


3- PURPLE CARROT

Purple carrot pun ada?! Yes purple carrot ni sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang berupaya untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

Asid klorogenik adalah anti oksidan paling banyak dalam semua carrot termasuk lah Purple Carrot. Ia bertanggungjawab mengurangkan risiko penyakit Diabetes.




4- POLYGONUM CUSPIDATUM (Knotweed Jepun)

Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol. Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement ANTI PENUAAN.





Hebat kan bahan2 botani yang diguna untuk menghasilkan Vivix Shaklee ini kan?! Setelah digabungkan kesemua bahan2 botani ini, Vivix Shaklee boleh bertindak dalam 4 mekanisma utama iaitu;


1. Memperbaiki DNA - Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Vivix membantu mempertahankan dan memulihkan DNA sel tubuh dengan memperlahankan proses tersebut.


2. Memperbaiki tenaga - Sel tubuh kita cepat kehilangan tenaga apabila terdedah kepada penuaan dan ini menyebabkan fungsi sel menurun. Dengan Vivix dapat membantu menguatkan sel-sel tubuh.


3. Melambatkan pembentukan protien AGE - Protien AGE (advance glycation end products) yang berlebihan boleh mempercepatkan pengoksidaan sel yang membawa kepada kerosakan sel. Vivix dapat melambatkan pembentukan protien AGE.


4. Kawalan genetik - Penuaan membawa kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Vivix boleh mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang akan melambatkan penuaan pada peringkat selular.



Kesimpulannya, Vivix Shaklee ini;
  • Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Menyokong kesihatan mata
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Membantu mengelakkan kanser / merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – bertindak melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan






Selain untuk kesihatan, Vivix Shaklee juga telah terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah2 serius seperti:
  • Alzheimer atau nyanyuk
  • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
  • Diabetes
  • Gout
  • Kolestrol tinggi 
  • Kanser dan tumor
  • Katarak dan masalah mata
  • Letih 
  • Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh 
  • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
  • Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
  • Masalah saraf
  • Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
  • Tekanan Darah Tinggi


Tahukah anda? Vivix Shaklee mengandungi resveratrol, di mana kebaikannya bersamaan 3000 gelas arak merah. Tetapi! Vivix Shaklee 10x lebih bertenaga daripada resveratrol. Dan ia TIDAK mengandungi alkohol dan menggunakan bahan2 semulajadi yang terbaik dan bermanfaat untuk kesihatan menyeluruh. Vivix telah mendapat sijil HALAL daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).


Bagi yang tidak suka mengambil tablet atau tidak suka mengambil banyak2 suplemen, Vivix Shaklee pilihan terbaik untuk anda! Dengan hanya mengamalkan sesudu atau 5ml Vivix Shaklee setiap hari ia dapat menjaga dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh. Pendak kata Vivix Shaklee ni Perfect untuk kesihatan dan kecantikan .




Vivix Shaklee juga boleh dicampur dalam minuman kegemaran anda!







Ok. Siapa yang boleh mengambil Vivix Shaklee ini? 
  • Mereka yang berumur 18 tahun ke atas
  • Yang ingin awet muda ( kulit cantik remaja )
  • Yang inginkan badan sihat
  • Individu yang aktif bersukan
  • Ada masalah rabun mata – pegambilan antioksidan yang tinggi sangat penting
  • Pesakit Diabetes
  • Pesakit gout
  • Arthritis
  • Ibu bapa yang sibuk bekerja
  • Individu yang ingin kurus
  • Yang ingin berhenti merokok!

Vivix Is Proven! Inilah antara sebab VIVIX sentiasa jadi pilihan ramai even harga dia mahal. But, mahal mahal Vivix pun tetap high demand tau sebab khasiat dan kebaikan Vivix tu sendiri!



Testimoni Consumer Vivix Shaklee





























**OFFER BEST UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX DAN KE ATAS, ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPATKAN:



Untuk setiap ahli baru @ new membership dan buat belian 100uv dalam satu resit, anda berpeluang untuk membeli Shaker Shaklee yg Limited Edition ini!




Semua membership Shaklee layak untuk membeli multi stack ini dengan setiap belian 150uv!




Juga sama, setiap membership Shaklee layak untuk membeli Caritomax buy 1 1 ini dengan setiap belian 150uv dalam satu resit!








Hubungi gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


WA 013-5707812

Instagram: @shakleebygee

FB: Ziana Eunos




Wednesday, December 28, 2016

Promo Paling Untung! Cepat Grab Sekarang!







Promo Paling Untung Bulan ini dari Shaklee Malaysia bulan Desember ini!

Nak tau apa promo paling untung bulan ni?

Gee dah buat kira2 dah yang combo Collagen (Twin Pack) dan Chewable Vita C ni yang paling untung, paling murah boleh dapat dan sangat2 rugi kalau tak beli musim YES ni tau!


Combo paling untung ialah Set Cun Melecun 
- Gabungan Twin Pack Collagen bersama dgn Chewable C Plus. Ini akan melayakkan anda untuk tambah order Caratomax Beli 1 Percuma 1!


Wah offer ape yang best ni? Tak paham macam mana promo combo ni boleh bagi untung!?


Gee kata untungnya kat sini sebabnya:

1. Twin Pack Collagen dapat 5% OFF
2. Caratomax Beli 1 FREE lg 1
3. Cash Bonus dapat 5% lagi!

So.. Anggaran untung saja dah lebih RM 100

Memang Untung sangatlah siapa jadi ahli layak beli combo ini! Itu baru untung bab duit tau. 


Kalau dari segi manfaat pulak apa gunanya ye?

Makan Collagen mestilah untuk cantik cun melecun macam Mak Cun hehe. Awet muda & gebu gebas beb! Parut berlubang dan jeragat semua hilang tu. 

Yang untuk bagi mata sihat bersinar kurangkan power pun skali dapat manfaat dari consume Caratomax ni. Sebabnya Carotomax ni powernya dia 20x Antioksidan berbanding Vitamin C! Wowww! 


So jangan tunggu lama sangat sampi akhir bulan tau. Daftar je terus dan beli set Promo Paling Untung ini sekarang!

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1085116 

(Click tab Join Now ya untuk pendaftaran keahlian Shaklee)


**Promosi Sah sehingga 31 Disember 2016**




Wednesday, May 25, 2016

ONE DAY PROMOTION ONLY!


========================
ONE DAY PROMOTION ONLY
========================

Sah pada 28 Mei (sabtu) ini saja

Beli mana2 set berikut anda layak dapat FREE vitamin dan beg dr Shaklee!


Set Puasa Ramadhan (Percuma Vitamin C 1 botol dan Non Woven Bag)
Set Detox (Percuma Cinch Coklat 1 canister dan Non Woven Bag)
Set Shapu Up (Percuma Cinch Coklat 1 canister dan Non Woven Bag
Pek Kembar Vivix (Percuma Vitamin C 1 botol dan Non Woven Bag


Jom dapatkan sekarang
Hanya di @shakleebygee

Whatsapp Set A , B , C atau D ke 013.570.7812


*** Sila buat bayaran selewat2nya sebelum 28 Mei ni ya ! ") ***




A- Beli Set Ramadhan
  • Free Vit C (jimat RM93)

*** Sila buat bayaran selewat2nya sebelum 28 Mei ni ya ! ") ***


2- Beli Set Detox
  • Free Shaklee Membership
  • Free Cinch Coklat (jimat RM147)
  • Free Postage
  • Rebat tunai RM32
Total JIMAT hampir RM260

*** Sila buat bayaran selewat2nya sebelum 28 Mei ni ya ! ") ***


3- Beli Set Shape Up (set kurus)
  • Free Cinch Coklat (jimat RM147)

*** Sila buat bayaran selewat2nya sebelum 28 Mei ni ya ! ") ***

4- Beli Vivix Twin Pack
  • Free Shaklee Membership
  • Free Vit C (jimat rm93)
  • Free Postage 
  • Rebat tunai RM36

Total JIMAT hampir RM200++

*** Sila buat bayaran selewat2nya sebelum 28 Mei ni ya ! ") ***



Jom jom dapatkan sekarang juga :)

PM/WA ke 013.570.7812
PM/WA ke 013.570.7812
PM/WA ke 013.570.7812