Showing posts with label Promosi. Show all posts
Showing posts with label Promosi. Show all posts

Tuesday, October 17, 2017

Promosi Ostematrix 3 Hari!


Sempena Hari Osteoporisis Sedunia, Shaklee Malaysia buat promosi best!

Promosi dia,

Beli 3 botol Ostematrix dapat diskaun 5%! 

Tapi promosi ni valid untuk 3 hari saja yer 





Ok. Sekarang gee nak share apa Ostematrix ni pulak.


Bagi yang tak suka or jarang minum susu macam gee tu solution dia korang semua bolrh amik OSTEMATRIX. Cukup untuk bekal kalsium untuk tulang, sendi dan otot badan! Telan saja tau. Mudah!

Daripada tak ambil kalsium terus atleast bila consume Ostematrix ni dapat lah bekalan Kalsium, Magnesium, Vitamin D, fosforus, zinc, kuprum, mangan dan boron dalam tiap biji Ostematrix tu.





Jom Gee share kebaikan OSTEMATRIX:

-Menguatkan tulang dan gigi 
-Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
-Memulihkan kekejangan, kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy)
-Meringankan stress
-Menstabilkan tekanan darah
-Meringankan sakit ketika haid (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
-Membantu kekal bertenaga dan bersemangat
-Membantu masalah gastrik
-Membantu dalam pengurusan badan
-Mengatasi sembelit
-Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus
-Memperbaiki jantung berdebar & menstabilkan denyutan tidak sekata penyakit jantung
-Menggalakkan tidur yang lebih selesa
-Lebih mudah untuk bangun pagi
















Promosi Ostematrix hanya sah untuk 3 hari saja!







Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!


Tuesday, October 10, 2017

PROMOSI ESP SEPANJANG OKTOBER 2017

Baru sempat nak update promosi ESP bulan ni. Tak terlambat lagi kan hihi

Ok. Sepanjang bulan Oktober shaklee bagi offer untuk ESP.





Ok. Gee share dulu manfaat dan kebaikan bila consume protien ESP ni;

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata

✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta jeragat

✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING

✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads

✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda

✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus

✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus

✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk

✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil

✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil

✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu

✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat


Yang paling best nya ESP nih boleh diamalkan oleh seisi keluarga (not recommended for age 12 years and below).











Ok. Untuk promosi ESP bulan ni, 

Beli 4 ESP dapat diskaun 5% 

4 x RM 170 = RM 680 
less 5% = RM 646


Tapi lebih jimat jika daftar ahli, penjimatan lebih RM 100! 

Nak tau berapa jom hubungi gee segera ok. 








Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Saturday, September 16, 2017

Harga Vivix Murah 16 September 2017!





Vivix Murah 16 Sept!

Sebab apa?

Sebab promosi 16 Sept ni sahaja Sempena Hari Malaysia! 

Beli 2 botol Vivix dapat diskaun 5%!

Pada consumer baru boleh dapat untung besar lebih RM 100 sebab boleh dapat;

1. Diskaun 5% (RM 40)
2. FREE Membership worth RM 70
3. FREE Postage worth RM 10
4. Cash Bonus Extra 5%
5. Lucky Dip (Cabutan Bertuah dapat mana2 barang Shaklee-semua orang dapat!)

Wahh wahh banyak sangat untung tu kan!

Orang lama dah daftar Shaklee pun dapat untung dalam RM 80

Wah untunglah jadi ahli Shaklee
Ahli baru dapat untung 
Ahli lama pun dapat jimat jugak!

Jom dapatkan produk terbaik pada hari baik dan offer best ini! 16 September, hari ini ada offer best untuk uollss!!


Untuk order dan pertanyaan boleh klik link ini

http://www.wasap.my/60135707812/PromoVivix16Sept


* * * 


Antara lucky dip yang kami dapat harini, boleh tengok kod LD tu ok. 

Semua orang dapat luck dip ni tapi produk or barang Shaklee jer lain-lain. 

























Ada yang tanya gee jugak, beli Vivix je ke boleh dapat lucky dip? 

Tak. Mana-mana produk boleh beli. Asalkan cukup 200 point atau pembelian dalam RM800. 





Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Thursday, August 3, 2017

Promosi Shaklee 2017


Promosi Shaklee Malaysia sepanjang bulan Ogos 2017


1.  Promosi Omega Guard
----------------------------

Setiap pembelian 5 botol Omega dalam satu resit, korang layak dapat; 

Baucer RM60 (RM20 X 3)

Jika tambah lagi belian 3 botol Omega Guard, korang layak dapat;

Free Shaklee Membership (bernilai RM70)
Cash Bonus 5% (bernilai RM40)

Best kan! Dapat baucer lepastu dapat lagi free membership dan masuk duit lagi dalam akaun bulan depan. Dan semua ni Jimat RM180 yer ^_^






2. Promosi Merdeka - 60 
---------------------------

Promosi ni khas untuk Ahli Baru yang mendaftar Shaklee bulan Ogos ni. Dia tak kira nak makan sendiri atau untuk bisnes ke terpulang. 

Bila berdaftar sebanyak RM80, lepastu buat belian produk Shaklee minimum 100 uv atau belian dalam RM400 dan ke atas dalam 1 resit nanti korang layak dapat;

a) Shaker Shaklee in Coral Orange yang berharga RM18 saja



b) 1 botol Vitamin C Plus dengan harga RM60 sahaja (normal price rm104) 

* Boleh amik salah satu atau keduanya skali







3. Promosi Raikan Wanita 
----------------------------

Offer menarik untuk kaum wanita, Setiap pembelian set di bawah, korang boleh beli Follow Your Heart Thumbler dari Shaklee yang berharga RM23.32 sahaja (worth Rm80). 




> Ever Vibrant Set <

Multivitamin Vitalea 
B Complex
Vitamin C 
Protien ESP 
Omega Guard - Omega 3
GLA Complex 




> Prenatal Set <

Multivitamin Vitalea 
B Complex 
Vitamin C 
Protien ESP 
Ostematrix - kalsium 
Omega Guard - Omega 3


> Postnatal Set <

Vitalea - multivitamin
B Complex 
Vitamin C 
Protien ESP
Ostematrix - kalsium
Omega Guard - Omega 3
Alfalfa Complex 


Thumbler Merah menyala. Cantik kan :))



Jom kita sama-sama meraikan / reward diri sendiri & orang tersayang dengan wanita bulan ni yer ;))


PROMOSI SAH SEPANJANG BULAN OGOS 2017 INI SAJA!


Jom cepat sementara ada stok lagi ni ok ^_^










Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




Monday, January 9, 2017

Vivix Shaklee dan Jeragat!




[ Vivix & Masalah Jeragat! ]

Mak saya umor 48 tahun tahun ni (2016). Kisahnya mak ada masalah jeragat teruk dan satu sebabnya mak ada mengambil pil perancang. Mak tak boleh stop ambil ubat perancang nanti dapat adik .. hihi

Muka mak memang dah lama ada masalah kusam dan berjeragat. Dah macam2 produk dah pakai. Kesan dia elok dan kulit jadi gebu tapi jeragat still lagi boleh nampak. Ada yang macam setompok tanda lahir dah. 
 
Sampai abah cakap " dahla, dah tak cantik nak wat camne". 


Jadi satu hari tu saya bagi la kat mak sebotol Vivix. Mula2 mak ada cakap dia rasa ngantuk la along.. Mak tak boleh buat kerja. Saya cakap teruskan je minum Vivix tu dan juga rajin2 minum air kosong. 
 
Lepas sebulan kemudian, ada nampak perubahan.. jeragat mak dah makin pudar dan kulit pun nampak bersih! Kawan2 ofis mak pon tegur. Dorang cakap mak nampak muda.. hihi. Sekarang dah nak masok botol ketiga dah mak minum Vivix ni. Hehe.. Selain tu saya pun ada add on Collagen Powder untuk mak. 

Tambahan sepanjang consume Vivix ni asma mak takde menyerang lagi. Harap2 pulih sepenuhnya.. inshaAllah 


[ Testimoni Ibu kepada Puan Akmal]


Alhamdulillah .. semoga perkongsian ini memberi manfaat dan dapat membantu masalah jeragat. 






Berminat nak dapatkan Vivix , bulan ini ada Promosi Vivix ya sepanjang Januari 2017! Sangat2 berbaloi Promosi Vivix bulan ni. Jom dapatkan sekarang juga!











Hubungi gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

SMS/WhatsApp: 013-5707812

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!



Wednesday, January 4, 2017

Promosi Vivix Shaklee Januari 2017

 
Assaamualaikum dan hi :)


Selamat tahun baru 2017!  Untuk bulan Januari ni Shaklee ada buat Promosi Vivix! yeayyy... best kan?! Hihi. Promosi Vivix ni memang ramai yang tunggu tau sebab biasa Shaklee buat setahun skali je.



~Promosi Vivix sah hingga 31 Januari 2017~


Dalam banyak2 suplemen Shaklee, Vivix ni paling best dan paling menarik perhatian gee. Dalam 1 botol Vivix ni macam khasiat kita dapat. Dan Vivix ni siap dipatenkan! woww best tak best!


Apa itu Vivix?

Vivix adalah cecair pekat berwarna merah yang merupakan hasil gabungan daripada 4 bahan2 unik botani yang unggul iaitu Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Kesemua bahan botani ini sangat kaya dengan polifenol.




Apa pula Polifenol ?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat terbaik antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


* * *


Ok. Untuk ingrediant Vivix ini ada 4 bahan utama dia guna. Dan semua bahan2 ni sangat2 best. Nak tau best tak best jom....


1- ANGGUR MUSCADINE

Anggur ni saiz sebeser bola golf! Yess betul. Sebelem kenal Vivix ni gee tak tau pun ada anggur besar macam ni. Hebatnya anggur ni dia ada lebih satu pasangan kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. Maksudnya anggur muscadine ada 20 kromosom berbanding anggur biasa. Anggur ni ada ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan!




2- ELDERBERRY

Bukan sebarang Berry tapi berry jenis PREMIUM HIGH CLASS dalam salasilah keluarga berry uolls! Elderberry ni sangat popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.

Antara manfaat lain yang sangat penting dari Jus Elderberry adalah:
  • Kemampuannya untuk mencegah cancer, fakta ini dikaitkan dengan antioksidan yang terkandung di dalamnya.
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu dalam mengurangkan radang penyakit AIDS dan cancer.
  • Berupaya untuk menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung.
  • Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes.
  • Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.


3- PURPLE CARROT

Purple carrot pun ada?! Yes purple carrot ni sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang berupaya untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.

Asid klorogenik adalah anti oksidan paling banyak dalam semua carrot termasuk lah Purple Carrot. Ia bertanggungjawab mengurangkan risiko penyakit Diabetes.




4- POLYGONUM CUSPIDATUM (Knotweed Jepun)

Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol. Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement ANTI PENUAAN.





Hebat kan bahan2 botani yang diguna untuk menghasilkan Vivix Shaklee ini kan?! Setelah digabungkan kesemua bahan2 botani ini, Vivix Shaklee boleh bertindak dalam 4 mekanisma utama iaitu;


1. Memperbaiki DNA - Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Vivix membantu mempertahankan dan memulihkan DNA sel tubuh dengan memperlahankan proses tersebut.


2. Memperbaiki tenaga - Sel tubuh kita cepat kehilangan tenaga apabila terdedah kepada penuaan dan ini menyebabkan fungsi sel menurun. Dengan Vivix dapat membantu menguatkan sel-sel tubuh.


3. Melambatkan pembentukan protien AGE - Protien AGE (advance glycation end products) yang berlebihan boleh mempercepatkan pengoksidaan sel yang membawa kepada kerosakan sel. Vivix dapat melambatkan pembentukan protien AGE.


4. Kawalan genetik - Penuaan membawa kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Vivix boleh mengaktifkan satu kawalan genetik utama yang akan melambatkan penuaan pada peringkat selular.



Kesimpulannya, Vivix Shaklee ini;
  • Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Menyokong kesihatan mata
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Membantu mengelakkan kanser / merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – bertindak melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan






Selain untuk kesihatan, Vivix Shaklee juga telah terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah2 serius seperti:
  • Alzheimer atau nyanyuk
  • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
  • Diabetes
  • Gout
  • Kolestrol tinggi 
  • Kanser dan tumor
  • Katarak dan masalah mata
  • Letih 
  • Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh 
  • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
  • Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
  • Masalah saraf
  • Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
  • Tekanan Darah Tinggi


Tahukah anda? Vivix Shaklee mengandungi resveratrol, di mana kebaikannya bersamaan 3000 gelas arak merah. Tetapi! Vivix Shaklee 10x lebih bertenaga daripada resveratrol. Dan ia TIDAK mengandungi alkohol dan menggunakan bahan2 semulajadi yang terbaik dan bermanfaat untuk kesihatan menyeluruh. Vivix telah mendapat sijil HALAL daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).


Bagi yang tidak suka mengambil tablet atau tidak suka mengambil banyak2 suplemen, Vivix Shaklee pilihan terbaik untuk anda! Dengan hanya mengamalkan sesudu atau 5ml Vivix Shaklee setiap hari ia dapat menjaga dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh. Pendak kata Vivix Shaklee ni Perfect untuk kesihatan dan kecantikan .




Vivix Shaklee juga boleh dicampur dalam minuman kegemaran anda!







Ok. Siapa yang boleh mengambil Vivix Shaklee ini? 
  • Mereka yang berumur 18 tahun ke atas
  • Yang ingin awet muda ( kulit cantik remaja )
  • Yang inginkan badan sihat
  • Individu yang aktif bersukan
  • Ada masalah rabun mata – pegambilan antioksidan yang tinggi sangat penting
  • Pesakit Diabetes
  • Pesakit gout
  • Arthritis
  • Ibu bapa yang sibuk bekerja
  • Individu yang ingin kurus
  • Yang ingin berhenti merokok!

Vivix Is Proven! Inilah antara sebab VIVIX sentiasa jadi pilihan ramai even harga dia mahal. But, mahal mahal Vivix pun tetap high demand tau sebab khasiat dan kebaikan Vivix tu sendiri!



Testimoni Consumer Vivix Shaklee





























**OFFER BEST UNTUK SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL VIVIX DAN KE ATAS, ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPATKAN:



Untuk setiap ahli baru @ new membership dan buat belian 100uv dalam satu resit, anda berpeluang untuk membeli Shaker Shaklee yg Limited Edition ini!




Semua membership Shaklee layak untuk membeli multi stack ini dengan setiap belian 150uv!




Juga sama, setiap membership Shaklee layak untuk membeli Caritomax buy 1 1 ini dengan setiap belian 150uv dalam satu resit!








Hubungi gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .


WA 013-5707812

Instagram: @shakleebygee

FB: Ziana Eunos