Showing posts with label buang toksin. Show all posts
Showing posts with label buang toksin. Show all posts

Tuesday, July 11, 2017

Set Bajet Detox by Shaklee


Masih on mood raya ke?

Selamat Hari Raya Aidilfitri Gee ucapkan untuk semua umat Islam ya. Masih tak terlambat lagi kan. Hehe

Lepas raya ni memang ramai carik set detox. Semua pakat nak slim balik lepas sakan beraya. Open house sana sini. 

Sebelum buat apa apa tu gee rekomen korang WAJIB DETOX dulu badan tu. Tujuan dia nak buang semua toksin dalam badan. Time raya sakan na ko makan, ofkos kena bersih balik, buang toksin dalam usus semua tu kan. 

Boleh minum air detox. Ada macam jenis kan. Yang ni gee share cara detox lebih mudah sikit. Telan je. Tapi tapi still kena jaga makan ok.


Ok. Jom gee share secara ringkas kebaikan set detox ni. Gee gelar set ni SET DETOX BAJET. 

Set ni Gee sendiri memang ada amik jugak. Dah lama dah amik. 2 tahun dah rasanya. Gee amik untuk tujuan detox dan jaga kesihatan usus serta sistem penghadaman. 

Lagi-lagi usus tu kena jaga betul-betul ya. Ni sebagai langkal awal kita untuk elak kanser usus. 

Dah makan macam-macam tiap hari memang kena buang tiap hari jugak. Paling ideal kita kena membuang dua kali sehari. 





ALFALFA COMPLEX
- mencuci hati, darah dan usus : makanan yang sangat beralkali boleh normalkan kembali badan yang berasid, membersihkan hati, kolon, darah, menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit otot
- Dapat menyingkirkan lemak kolestrol
- Mengurangkan kolestrol, mengurangkan saponin (span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol)
- Melegakan keletihan
- Memperbaiki masalah saluran dalaman seperti kembung, ulser gastric, sembelit, hepatitis dan hyperacidity
- Sangat berkesan untuk pencernaan dan buang angin (menjadikan badsn terasa lebih ringan





HERBLAX
- pembersihan najis yang tersekat
- Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
- Membantu masalah sembelit
- Mengempiskan perut
- Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.

Korang jika berminat nak Set Detox ni boleh roger2 Gee ok. 

DETOX bukan untuk kurus saja tau. Sapa nak badan sihat, kulit cantik ker .. korang pun perlu detox jugak.



× × × × × 



Sebelum tu kan Gee nak share kat korang ...


13 TANDA BADAN ANDA BERTOKSIK TINGGI

Jom check samada badan kita ni OK ke TAK 

1) Saya selalu merasa lemah, letih dan tidak bersemangat.

2) Saya mempunyai masalah untuk fokus dan menumpukan perhatian terhadap sesuatu.

3) Saya mudah mendapat selsema

4) Saya kadangkala mengalami masalah nafas berbau.

5) Hidung saya selalu merasa tersumbat dan berkahak

6) Saya mempunyai masalah bau badan yang kurang menyenangkan sekiranya tidak menggunakan deodorant.    

7) Saya kerap merasa kembung, ‘angin’ atau penghadaman yang tidak baik terutamanya selepas makan.

8) Saya mempunyai lingkaran gelap dibawah mata atau ‘eye bag’

9) Saya mudah mendapat alahan atau allergi, eczema, jerawat atau psoriasis.

10) Saya mempunyai masalah berat badan yang susah nak diturunkan.

11) Saya kadangkala tidak membuang air besar lebih dari 2 hari.

12) Saya kerap sakit-sakit badan.

13) Saya selalu mengalami masalah bengkak atau sembab.


Ok. Ada berapa YA korang dapat?
Jika BANYAK YA makanya korang perlu DETOX tubuh sekarang!







Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!